Erilainen, parempi - Crazy Town -reseptin viisi ainesosaaRakennamme yhteisöjä, joissa osaajat, yritykset ja heitä tukevat palvelut kohtaavat. Crazy Townissa saat pallotella kaikista hulluimpia ideoita muiden kanssa, oppia yhdessä sekä inspiroitua luovasta työympäristöstä.

1. Yhteistyötä tukevat tilat ympäri Suomen


Tilat taipuvat liikkuvaan työhön, tiimityöskentelyyn, tapaamisiin ja tapahtumiin. Yhdellä jäsenyydellä koko verkosto on käytettävissä.

Mikä tahansa jäsenyys tarjoaa aina tuhansien neliöiden edestä tilaa. Voit helposti hajauttaa tiimin ympäri Suomen.

Crazy Town Jyväskylä Learning Cafe työskentelytila

2. Vertaisoppimisen tapahtumat ja ohjelmat


Ihmiset, jotka ovat olleet samassa paikassa ja tilanteessa aikaisemmin ovat kullanarvoinen apu muille. Jäsenemme auttavat muita. Järjestämme satoja tapahtumia ja koulutusohjelmia, jossa opit vertaispohjalta. Teemme jatkuvan oppimisen mahdolliseksi kaikille.

Kasvuyritys FinestLove tapahtuma Mikko Korpela Crazy Town Jyväskylä Peter Vesterbacka

3. Digitaalinen alusta matchmakingiin ja oppimiseen


Digitaalinen yhteisöalusta tekee osaamisen näkyväksi ja tukee matchmaakingia. Tiedämme mitä yhteisön jäsenet osaavat sekä missä he haluavat kehittyä, joten pystymme suuntaaman toimintaa sen mukaan. Digitaalisena kumppanina meillä on suomalainen Skillhive.

Digitaalinen yhteisö Skillhive profiilin esittely Niklas Isberg

4. Yhteisö tuo euroja kassaan: 85% jäsenistä tekee yhteistyötä


Kun jäsenet osallistuvat toimintaan sekä jakavat osaamista ja tarpeita keskenään, saavat he lisää kauppaa. 85% Crazy Townin jäsenistä tekee kaupallista yhteistyötä keskenään. Tämä tarkoittaa alihankintaa, yhteisiä asiakasprojekteja ja jopa yhteisyrityksiä.

Crazy Town Jyväskylä Learning Cafe työtilat Timo Lahti Silja Rehunen

5. Kaiken tukena yhteisömanagerit, jotka auttavat hyödyntämään yhteisön


Crazy Townin yhteisömanagerit luovat yhteisön jäsenille edellytykset tutustua ja oppia yhdessä. He ovat jäsenten apuna eri asioissa ja kytkevät heidät kumppaneihin ja lisäpalveluihin - kuten bisnesenkeleihin tai toisten CT-paikkakuntien yhteisöön.

Crazy Townin työntekijät yhteisövetäjä Jenna Kankaanpää ja tuottaja Annika Kartano

Näin pääset mukaan!


Liity jäseneksi johonkin olemassa olevista yhteisöistämme. Kysy lisää paikalliselta yhteisövetäjältä.


Käynnistä meidän kanssa uusi yhteisö tai liitä yhteisösi meidän verkostoomme. Kysy lisää Mikko Markkanen, 040 758 8712.


Konsultoimme sinua oman yhteisön käynnistämisessä, kumppanuuksissa ja yhteisöllisen kehittämisen parissa. Kysy lisää Mikko Korpela, 0400 499 242.