Sparrausta ja rahoitusta uusille ideoille

IDEAsarja auttaa uusien avausten toteuttamisessa. Onko sinulla uusi liikeidea, johon tarvitset rahoitusta ja asiantuntijoiden sparrausta? Testaa ja kehitä ideaasi Linnan Business Turnajaisten maksuttomissa IDEAsarjan valmennuksissa ja voit voittaa 2500€ arvoisen kehittämisstipendin sekä paikan Linnan Business Turnajaisten finaalissa taistelemassa 5000€ stipendistä.

Mikä parasta, tämä kaikki on mukaan valittaville yrityksille maksutonta!

IDEAsarja on Hämeenlinnan kaupungin palvelu yrityksille tai yrittäjäksi aikoville, joilla on uusi liiketoimintaidea. Palvelun toimittavat Linnan Kehitys, Hämeen Uusyrityskeskus ja Crazy Town.

Kenelle IDEAsarja sopii?

  • Sinulla on idea, mutta ei yritystä tai olet aloittava yrittäjä tai yrittäjä joka haluaa uudistua.
  • Voit osallistua, vaikka olisit alkutaipaleella. Testaat ideasi toimivuutta, huomaat mikä toimii ja saat leveämmät hartiat viedä ideaasi eteenpäin.
  • Haluat kenties testata uutta tuotetta tai haet lisätehoja tuotekehitykseen tai markkinointiin. Saat avuksesi kasvua tukevat asiantuntijat sekä yhteyden rahoituskanaviin.

Linnan Business Turnajaisten IDEAsarjassa on ollut vuosien varrella mukana ideoita niin sovelluskehittämisestä ekologisiin lastenvaatteisiin kuin hyvinvointipalveluista markkinointivalmennuksiinkin.

Näin haet mukaan

1) Jätä hakemuksesi kolme kertaa vuodessa toteutettavaan IDEAsarjan valmennukseen. Hae mukaan Linnan Business Turnajaisten IDEAsarjaan tästä linkistä! Idean ei tarvitse olla lopullinen ja voit kehittää sitä valmennuksen aikana.

2) Osallistu valmennukseen ja työstä ideaasi Parkki Business Parkin asiantuntijoiden kanssa. Valmennus huipentuu Pitch Day –tapahtumaan, jossa raati myöntää 2 500 euron stipendin maksimissaan viidelle hakijalle/kierros. Pitch Dayn 1-2 parasta ideaa lunastavat paikan Linnan Business Turnajaisten IDEAsarjan finaaliin.

3) Osallistu Linnan Business Turnajaisten finaaliin ja pokkaa IDEAsarjan pääpalkinto 5 000 €.

IDEAsarjan aikataulu 2024

IDEAsarjan tapahtumat järjestetään PARKKI Business Parkissa, Raatihuoneenkatu 21-23

Kierros 1
Valmennus I, Ti 13.2.
Valmennus II, Ke 28.2.
Pitch day Ti 12.3.

Kierros 2
Valmennus I, Ti 14.5.
Valmennus II, Ti 28.5.
Pitch day Ti 11.6.

Kierros 3
Valmennus I, Ti 24.9.
Valmennus II, Ti 8.10.
Pitch day Ti 22.10.

Kriteerit ja säännöt

Ideat arvioidaan kolmen kriteerin mukaan. Hakuvaiheessa ideat voivat olla vielä raakileita. Valmennuksessa ideaasi jalostetaan ennen lopullista esitystä raadille Pitchdayssä. Pitchdayhin pääsemiseksi on käytävä molemmat valmennuspäivät.

1. UUTUUSARVO: Ideassa ja sen toteutustavassa on tuore näkökulma.

2. OSAAMINEN: Henkilöllä ja taustatiimillä on uskottava kyky tehdä idean pohjalta kestävää liiketoimintaa.

3. KASVUPOTENTIAALI: Ideaan pohjautuvassa yritystoiminnassa on nähtävissä selkeitä kasvumahdollisuuksia.

Huom! IDEAsarjaan voi hakea mukaan yksityishenkilö, jonka asuin-, työ- tai opiskelupaikka on rekisteröity Hämeenlinnaan, Hattulaan tai Janakkalaan; tai mainittuihin kuntiin rekisteröity y-tunnus. Huomaathan, että vain hämeenlinnalaiset y-tunnuksen omaavat yritykset voivat saada 2500 euron stipendin. Stipendi voidaan myöntää myös perustettavan yrityksen lukuun, mutta stipendin maksatus tapahtuu vain siinä tapauksessa, että yritys perustetaan vuoden 2024 aikana.

Ollaan yhteydessä!

ANTTI MIKKOLA
Tiimipäällikkö, yrityspalvelut
Linnan Kehitys Oy
+358 44 771 0055
antti.mikkola@linnan.fi


MARKO AHTIAINEN

CEO & Business Advisor
Hämeen Uusyrityskeskus ry – Häme Enterprise Agency
+358 50 301 9009
marko.ahtiainen@uusyrityskeskus.fi


TONI PIENONEN

Asiantuntija/yrittäjä
Crazy Town Oy
+358 400 737 238
toni.pienonen@crazytown.fi