Apurahat ovat elintärkeitä suomalaiselle taiteelle ja tieteelle, ja niiden merkitys kulttuurin rahoitukselle kasvaa jatkuvasti. Apurahat mahdollistavat visiot, intohimon, kulttuurityön ja sen vaikutukset. Apurahat tuovat iloa ja intoa, avoimia ovia ja kannuksia.

Apurahat voivat kuitenkin myös olla samanaikaisesti kirous ja ahdistuksen lähde. Järjestelmä on sekava ja hakeminen tuottaa valtavasti turhaa työtä valmiiksi kuormittuneille kulttuurityöntekijöille. Apurahojen varassa työskentely on vaikeaa, yksinäistä ja stressaavaa. Jatkuva kova kilpailu syö yhteisöllisyyttä ja voimavaroja. Kulttuurin tekijät uupuvat ja lannistuvat. Silti apurahoja haetaan. Tule keskustelemaan apurahojen tuomista mahdollisuuksista ja apurahauran sudenkuopista!”

Keskustelun vetäjä ja alustaja Suvi Heikkilä on väitellyt kulttuurin apurahojen vaikuttavuudesta ja kulttuurityöntekijöiden kokemuksista. Suvi toimii muun muassa Turun yliopistossa opettajana sekä oman Indome -yrityksensä tutkijana ja valmentajana.

Huomaathan, että vaikka keskustelemme kulttuurityöstä ja siihen liittyvästä rahoitushausta, ovat monet luovan työn haasteista tuttuja myös pienyrittäjille, tietotyöläisille ja muunlaisen luovan työn tekijöille ja prekariaateille. Lämpimästi tervetuloa kuulolle siis taustasta riippumatta!

MITÄ? Näin haet apurahaa ja vältät järjestelmän sudenkuopat

MILLOIN? 4.12.2020 klo 9-10
MISSÄ? Toteutus Zoomissa, alla liittymistiedot.

Topic: Porin aamukahvit
Time: Dec 4, 2020 09:00 AM Helsinki

Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/85381234119?pwd=M21UN2gvSkM4dFFNZ1ZOK0lGYkQ2Zz09

Meeting ID: 853 8123 4119
Passcode: apuraha1!

Klikkaa tästä tapahtuma kalenteriisi!

Tervetuloa!

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä: Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 576 9010