Sojottaako liikevaihtokäyräsi kaakkoon? Tuntuuko myynti tervanjuonnilta? Onko sinulla vaikeuksia saada viestiäsi kuuluville kaiken kohinan seasta? Tuntuuko etteivät asiakkaat ymmärrä tuotteidesi ja palveluidesi arvoa? 

Osallistu Crazy Town Hämeenlinnan järjestämään Myyntiputki-valmennukseen, jossa kirkastetaan yrityksellesi selväsanainen viesti, joka vetoaa asiakkaisiin, herättää tunteita ja saa kassakoneen kilisemään kuin kulkuset jouluna. Sen lisäksi muotoillaan myyntisi tueksi myyntistrategia, jonka avulla yrityksesi myyntiponnistelut saavat suunnan ja selkeät tavoitteet. Valmennusjakson lopussa on Crazy Townin yhteinen myyntipäivä, joka on uuden myyntityylisi tulikaste.

Myyntiputken vetää Antti Hamara. Alunperin hän hakeutui myyntityöhön koska halusi olla avuksi toisille ihmisille ja ratkoa kiperiä ongelmia. Viimeiset viisi vuotta Antti on tehnyt tietojärjestelmämyyntiä aina viiden hengen asiantuntijayrityksistä tuhansien työntekijöiden organisaatioihin.

Matkan varrella Antin käsitys siitä, että myynti todellakin on pohjimmiltaan ihmisten ja yritysten auttamista, on vain vahvistunut. Antti uskoo, että maailmassa joka täyttyy toinen toistaan latteampia lupauksia suoltavista yrityksistä, menestyjiä tulevat olemaan ne yritykset jotka ovat kirkastaneet olemassa olonsa tarkoituksen ja osaavat kertoa siitä tunteita ja keskustelua herättävää tarinaa kaikille joiden se tulee kuulla.

 

Tiedot ja ilmoittautuminen

  • Valmennus järjestetään Crazy Town Hämeenlinnan tiloissa 3.2.2017 – 16.3.2017, osoitteessa Viipurintie 4, Hämeenlinna
  • Myyntiputki-valmennus on maksuton Crazy Townin jäsenille. Ulkopuolisille valmennuksen hinta 200 EUR + ALV.
  • Valmennukseen valitaan max 6 osallistujaa
  • Myyntivalmennuksen käynnistävä Ajatusten herättelysaarna pe 3.2. klo 9-10.30 on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille eikä se maksa mitään
  • Hae valmennettavaksi ti 31.1. mennessä
  • Lisää tietoa ja ilmoittautuminen: Elina Ruuskanen, +358 40 7571711, elina.ruuskanen@crazytown.fi

 

Valmennuksen tausta ja tarkoitus

Kirkastaa yrityksen ja yrittämisen visio eli syy miksi yritys on olemassa ja mitä tarkoitusta se on palvelemassa. Tunnistaa yrityksen erilaistumistekijät ja kilpailuedun lähteet kuten toimintatavat ja arvot. Viilata tuotteiden ja palveluiden myyntiviestit ja -keinot sellaisiksi että ne kertovat tunteita herättäen ja muistijäljen jättäen yrityksen tarinaa asiakkaille, asiakasehdokkaille ja sidosryhmille.

 

Valmennuksen sisältö

1. päivä – Myyntivalmennuksen aloitus ja suunnan kirkastaminen, pe 3.2. klo 9-10.30

Yhteinen ajatusten herättelysaarna: Mitä myynti oikeastaan onkaan – Erään myyntimiehen näkemyksiä myynnistä (tämä osio on AVOIN KAIKILLE)

Valmennuksen osallistujat jatkavat vision ja erilaistumistekijöiden teoreettisen ajatuksen tarkemmalla läpikäynnillä. Osallistuvat yritykset saavat yrityskohtaista sparrausta. Kotiläksyksi oman yrityksen tarkoituksen ja erilaistumistekijöiden muotoilu sidosryhmille viestittäväksi tarinaksi. Kesto 1 h per yritys.

2. päivä – Toimintasuunnitelman laatiminen, to 9.2.

Fasilitoitu ryhmäkeskustelu osallistuvien yritysten kanssa. Tavoitteena käydä läpi yhteisesti kotitehtävinä mietityt tarinamuotoiset vision ja erilaistumistekijöiden yhdistelmät. Sparraus ja jatkoideointi. Kesto 2 h.

Oman viestin ja yrityksen tuote/palvelutarjooman yhdistäminen ja myyntistrategian määrittely. yrityskohtaisesti. Kirkastetaan suunnitelma siitä mitä myydään, kenelle myydään, miten myydään ja kuka myy. Asetetaan konkreettinen toimintatavoite tulevalle myyntijaksolle. Kesto 1 h per yritys.

3. päivä – Tulosten tarkastelu ja toiminnan suuntaaminen, to 23.2.

Kontrollipäivä, 2. päivänä sovittujen tavoitteiden tilanteen tarkastelu. Viestin ja toimintamallien viilaaminen. Yrityskohtaisten myynnillisten erikoishaasteiden sparrailu. Kesto 1,5 h per yritys.

4. päivä – Crazy Townin yhteinen myyntipäivä ja tulikaste, to 16.3.

Yhteinen myyntipäivä, jossa valmennettava myyvät omia palveluitaan / tuotteitaan hyödyntämällä valmennuksen oppeja. Valmentaja paikalla katselmoimassa tekemistä ja antamassa vinkkejä. Kesto aamupäivä.