Ei pelkästään lounas- ja kahviseuraa, vaan myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. 85 prosenttia Crazy Townin jäsenyrityksistä tekee vuosittain yhteistyötä keskenään.

Jyväskylässä päämajaansa pitävä Miami Performance Agency kirjoitti taannoin blogiinsa Tiimiakatemia Globalista, jonka tuloksellisena markkinointikumppanina se on toiminut syksystä 2020 lähtien.

Miami Performance Agency on markkinointitoimisto, jonka vahvuuksia on heidän omien sanojensa mukaan huolellinen suunnittelu, jatkuva mittaaminen ja systemaattinen kehittäminen.

“Tärkein valintakriteerimme oli, että markkinoinnin kumppani pystyy auttamaan meitä monipuolisesti. Miamilta saimme osaamista nettisivujen tekniseen puoleen ja sisällöntuotantoon, samoin kuin markkinoinnin automaatiojärjestelmä Active Campaigniin ja tietysti digitaaliseen mainontaan”, kertoo Tiimiakatemia Globalin yhteisömanageri ja toimintakoordinaattori Teija Välinoro Miamin blogissa.

Teijan mukaan markkinointikumppanuudessa yhdessä tekeminen on ollut tärkeintä työkuorman vähentämisen ohessa. Kaikkea ei tarvitsekaan osata itse.

Miami on tehnyt Tiimiakatemia Globalin lisäksi yhteistyötä myös muiden lukuisten CT-jäsenyritysten kanssa. Crazy Town on itsekin käyttänyt Miamin osaamista apuna markkinointiin ja datan keräämiseen. Yhteistyö on koostunut muun muassa nettisivujen optimoinnista, josta on ollut apua digitaalisessa markkinoinnissa. Projektin aikana olemme oppineet myös itse lisää pellin alla tapahtuvista asioista ja mikä niiden rooli on kokonaiskuvassa. Miami tiivisti lopuksi hienosti visuaaliseen muotoon välillä vaikeastikin tulkittavan datan.


”Olemme samaa mieltä siitä, että mahdollisiin korjaustoiveisiin on löytynyt apu nopeasti. Yhteistyö on ollut helppoa, kun samoissa tiloissa kuitenkin työskentelemme”

Niklas Isberg, CT:n IT-ninja

Haluatko osaksi CT:n yhteisöä ja monia yhteistyömahdollisuuksia? Lue lisää jäsenyyksistä täältä ja sovi tapaaminen paikallisen yhteisömanagerin kanssa!