Aamun teemoina mm.
– Millaista rohkeutta media yritysviestinnältä odottaa?
– Mikä on uusi kiinnostava? Mitä se asiantuntijoiden ja johtajien viestinnältä vaatii?
– Asiantuntijasta ajatusjohtajaksi – henkilöbrändi mediassa

Puhujina sekä keskustelun herättäjinä toimivat Framilla Finlandin konsultit Unna Lehtipuu ja Eeva Lehtimäki.

Crazy Townin jäsen Framilla on valmentava vaikuttamistoimisto. Tuoreesti ajatteleva viestinnän osaaja, joka tuntee mediat sisältä ja ulkoa.

Framilla tarkoittaa sitä, että sinä ja yrityksesi olette esillä – ja esiinnytte eduksenne kaikissa tilanteissa ja medioissa.

Aamun keskustelijat:
Unnalla
on pitkä kokemus eri medioista toimittajana ja päällikkötehtävissä (mm. MTV, Ulkopoliikka-lehti, Radio City ja Kauppalehti). Hänellä on jo lähes parinkymmenen vuoden kokemus johtoryhmien ja asiantuntijoiden valmentamisesta sekä kokemusta viestinnän johtamisesta kansainvälisissä organisaatioissa. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus varainhankintaviestinnän johtamisesta globaalissa organisaatiossa sekä viestinnästä ja vaikuttamista kansainvälisessä tutkimusyhteisössä.

Unna jahtaa kulttuuriälyä ja seuraa rahan liikkeitä maailmalla bloggaamalla ja kolumnoimalla sijoittamisesta ja taloustaidoista. Hän on nelinkertainen tietokirjailija, joka viimeistelee juuri viidettä kirjaansa.

Eeva on kouluttanut johtajia ja asiantuntijoita menestyksekkäästi kymmenissä yrityksissä sekä järjestöissä. Eevalla on vankka kokemus suomalaisesta mediasta vuosikymmenten ajan, mm. Yleisradiosta ja MTV:n Uutisista. Entisenä politiikan toimittajana ja nykyisenä yhteiskuntatarkkailijana ja kolumnistina Lehtimäki tuo valmennuksiin aina myös vahvan sisältöosaamisen ja yhteiskunnallisen näkökulman.

Tervetuloa Crazy Town Tampereen avoimille aamukahveille perjantaina 14.9. klo 9.00. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautumista. Tarjolla aamukahvit ja pientä purtavaa.

LISÄTIETOA:
Kati Vasell, kati.vasell@crazytown.fi, p. 040 756 9720

Kiitos osallistumisesta! Tallenteen voit katsoa täältä.