27.11.2020, klo 9-10, Tapahtumatori, Parkki Business Park Hämeenlinna

Oletko viemässä yritystoimintaasi ulkomaille? Onko kansainvälistyminen tavoitteissasi lähitulevaisuudessa?

Perjantaiaamuna 27.11. Parkkiin saapuu vieraaksi Anne Nikula, joka on seurannut 1980-luvulta lähtien kansainvälistä liiketoimintaa ja ollut mukana lakimiehenä erilaisissa jutuissa ja vaihtelevissa toimintaympäristöissä. Anne edustaa vanhaa Nikulan juristisukua useammassa sukupolvessa ja hänellä on näkemystä monelta eri alalta.

Workshopissa keskustellaan ja opitaan konkreettisten esimerkkien ja kokemusten kautta erilaisia kansainvälistymiseen liittyvistä haasteista. Osallistujat voivat jakaa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan ja näin ohjata keskustelun suuntaa. Workshopin tarkoituksena on auttaa yrityksiä välttämään karikot ja tehdä kansainvälistymisestä kevyempää.

Jos haluat jutella Annen kanssa yksityisesti, voit ilmoittaa siitä ja esittää ehdotuksen tapaamisajaksi ja -tavaksi. Tapaamisessa voidaan alustavasti käydään läpi liiketoimintaasi liittyviä asioita.  Mikäli kiinnostusta kansainvälistymiseen löytyy, Nikula Legal avustaa sopimuksen mukaan yksityisissä hankkeissa tai ryhmähankkeissa.

Kaikki Parkin tapahtumat ovat yleisölle turvallisia ja viranomaisohjeiden mukaisesti järjestettyjä. Tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Lisätietoa:
Jenna Kankaanpää
+358 44 9964 728
jenna.kankaanpaa@crazytown.fi

Osoite:
Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
13200 Hämeenlinna

#kovassaseurassa

Сalculator

Hidden
Hidden