Tommi Dahlroos kertoo omasta matkastaan start-up yrittäjäksi, keskittyen erityisesti kahteen, ainakin hänen yrityksensä kannalta oleellisimpaan asiaan: tiimiin ja tietoon.

Tommi on tuoreen start-upin, Passol Oy:n toimitusjohtaja ja toistaiseksi ainoa kokopäiväinen työntekijä. Taustalla on kova tiimi ja tekemisen into sekä intohimo kuten jo yrityksen nimestäkin voi päätellä: Passion for Solutions. Passol tarjoaa tiedonhallinnan palveluita. Pääpainona heillä on kuitenkin oma tuotekehitys, joka tällä hetkellä keskittyy kokonaisvaltaisen taksipalvelujärjestelmän kehittämiseen.

Tiimi on tällä hetkellä kuusihenkinen, ja sijaitsee ympäri Suomea, Porissa, Oulussa, Tampereella ja Kuopiossa. Ihmisten erilaiset taustat ja erilaiset roolit yrityksessä tuovat vahvuutta tiimiin – tätä voitaisiin enemmänkin hyödyntää IT-alalla!

Tiedolla johtaminen on trendikäs asia ja erittäin tärkeä osa jo pitkäänkin toimineiden yritysten arkea, kunhan se osataan tehdä oikein. Haluaisitko sinä perustaa päätöksesi arvauksiin? Tuskin. Passolin kokemusten perusteella yrityksen omalla tiedolla johtamisen ymmärtämisellä ja omalla analysoinnilla pystytään saamaan huikeaa kehitystä päätöksenteon nopeuteen, mutta myös laatuun. Oma data ja sen ymmärrys kannattaa pitää siis omissa hyppysissä – Tommilta kuulet miksi!

MITÄ? Start-up-yrittäjän tärkeimmät työkalut:  tiimi ja tieto
MILLOIN? Perjantai 22.1.2021 klo 9-10
MISSÄ? Toteutus Zoomissa. Ilmoittaudu webinaariin ennakkoon alla olevasta linkistä. Saat sähköpostilla linkin varsinaiseen webinaariin.

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_7EQe3GytQNSD0mxrz-5snQ

Tervetuloa!

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 576 9010