11.11.2020, klo 13-14:45, Tapahtumatori, Parkki Business Park Hämeenlinna

Kiinnostaako konkreettinen ja nopea liiketoiminnan kasvattaminen? Kaipaatko uutta virtaa ja käytännön neuvoja bisnekseesi kokeneilta rahoituksen asiantuntijoilta?

Keskiviikkona 11.11. Parkkiin saapuu vieraaksi Jyri Partanen ja Kristo Enqvist Sampopajasta. Heillä on yhteenlaskettuna kymmenien vuosien kokemus erilaisista kasvuyrityksistä erityisesti teknologia- ja pelialoilla ja plakkarissa miljoonien eurojen edestä hankittua rahoitusta.

Osallistavassa työpajassa opitaan konkreettisten esimerkkien ja keskustelujen kautta onnistuneen rahoituksen anatomiaa. Yhteisen tilaisuuden jälkeen on mahdollista varata aika rahoitusklinikalle, jossa voit keskustella Jyrin ja Kriston kanssa henkilökohtaisesti oman bisneksesi tilanteesta. Klinikalle voit varata mukaan pitch deckin, liiketoimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen. Voit myös kertoa ideastasi suullisesti.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella, 20 ensimmäistä mahtuu mukaan. Klinikka-ajan voit varata soittamalla tai viestimällä suoraan Jennalle, yhteystiedot alla!

Lisätietoa:
Jenna Kankaanpää
+358 44 9964 728
jenna.kankaanpaa@crazytown.fi

Osoite:
Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
13200 Hämeenlinna

#kovassaseurassa

Сalculator

Hidden
Hidden