Porin toimitilat

Joustavat ja upeat toimitilat Porin keskustasta, josta on lyhyt kävelymatka kaikkialle. Toimitilan lisäksi meillä on upeita ihmisiä, jotka koostavat työyhteisömme sydämen. Valitse avara huone tai tee töitä halutessasi avotyöpisteillämme. Työhuoneemme sopivat 2-10 henkilölle tai vaihtoehtoisesti voit vuokrata jaetun työhuoneen yhdessä toisen yrittäjän kanssa. Saat myös käyttöösi kaikki muut Suomen Crazy Townin toimitilat.

Toimitilan vuokraan sisältyy myös neuvotteluhuoneiden käyttö, nopea netti, kahvi ja siivous sekä voit halutessasi osallistua maksutta aamukahvitilaisuuksiimme. Perjantaisin nostamme yhdessä lasit viikon onnistumisille.

Tule tutustumaan!

Kati Fager

Community Manager, Pori
Varaa tapaaminen

Loistava sijainti Porin keskustassa

Tilaa työskentelyyn, tapahtumiin ja palavereihin

Toimitilojen lisäksi meillä on neukkareita pieneen tai isompaan tapaamiseen, iso tapahtumatila noin 120 hengelle ja yhteinen keittiö. Tarjoamme myös käyttöösi puhelinkoppeja. Porin jäsenistöön kuuluu mm. IT-alan tekijöitä ja markkinoinnin ammattilaisia, joiden lisäksi saat tueksesi koko Suomen laajuisen Crazy Town -verkoston.

Voit vapaasti hyödyntää verkoston laajaa osaamista, kun tarvitset eri alan asiantuntijoita. CT-jäsenyyteen sisältyy kaikki toimistopalvelut, joten hallinnointi on helppoa. Kulurakenteemme on selkeä ja vaihtoehtomme voi olla jopa 50% halvempi kuin oman toimiston vuokraaminen perinteisellä tavalla. Crazy Town tarjoaa joustavan sopimuksen yrityksellesi.

Kysy lisää!

Toimitilat ja jäsenyys

Jäsenyys

Työskentele vapaasti yhteisissä toimitiloissa vaikka kellon ympäri, käytä neuvotteluhuoneita ja hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Ei takuumaksua, yhden kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Alk.
220 /kk
Varaa tutustuminen

Jäsenyys + Jaettu työhuone

Valmiiksi kalustettu jaettu työhuone toisen yrittäjän kanssa. Voit myös työskennellä yhteisissä toimitiloissa vaikka kellon ympäri, käyttää neuvotteluhuoneita ja hyödyntää koko Crazy Town -verkoston. Kahden kuukauden takuuvuokra, kolmen kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Jaettu varusteltu työhuone

Alk.
380 /kk
Varaa tutustuminen

Jäsenyys + Oma työhuone

Valmiiksi kalustettu työhuone. Voit myös työskennellä yhteisissä toimistotiloissa vaikka kellon ympäri, käyttää neuvotteluhuoneita ja hyödyntää koko Crazy Town -verkoston. Kahden kuukauden takuuvuokra, kolmen kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Voimme lisäksi räätälöidä tiimillesi sopivan paketin, mikäli teillä on tarve isolle tiimille monipaikkaisesti usealla paikkakunnalla. Maksat vain käyttäjien mukaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Oma varusteltu työhuone itsellesi tai tiimillesi

Alk.
780 /kk
Varaa tutustuminen
  • Toimistohuone tai avotyöpiste
  • Nopea netti, tulostus, kahvi ja siivous
  • Crazy Townin verkosto ja tuki
  • Koulutusmahdollisuudet
  • Aamukahvitilaisuudet
  • Kaikki Crazy Town -kohteet käytössäsi
Lataa toimitilojemme infopaketti

Lataa tietopakettimme Porin CT:stä

Lataa tästä

Merkityksellisiä kohtaamisia.

Porin kasvuyritysten ja asiantuntijoiden seura

Olet osa sadan yrityksen yhteisöä, joka helpottaa uusille markkinoille laajentamisessa sekä osaajien rekrytoimisessa. Apunasi on Crazy Townin yhteisömanagerit ja muut kasvun asiantuntijat. Kasvata toimintaa nopeammin kuin yksin.

Hyödynnä yhteisö kasvun ja uudistumisen apuna

Yhteistyön, kasvun ja ideoiden yhteisö

Crazy Town kokoaa ihmiset tekemään yhteistyötä, kasvua ja uusia ratkaisuja yhdessä. Valtakunnalliseen yhteisöön lukeutuu satoja yrityksiä, rahoittajia ja innovaatiotoimijoita. Kaikki ovat jäsentemme käytössä.

Lue lisää yhteisöstämme

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Yhteisömanagerimme ja tiimimme on aina valmis auttamaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kati Fager

Community Manager, Pori

Henrika Palenius

Community Coordinator, Pori