Porin toimitilat

Joustavat ja upeat toimitilat Porin keskustan vierestä. Toimitilan lisäksi löydät Crazy Town Porista länsirannikon vahvimman yhteisön, johon lukeutuu lukuisia tekoäly-yrityksiä, digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita sekä yrityskehittäjiä.

Valitse työhuone tai tee töitä viihtyisistä yhteisistä toimitiloista käsin. Pakettiin sisältyy neuvotteluhuoneiden käyttö, nopea netti, kahvi ja siivous. Voit myös käyttää kaikkia Crazy Townin tiloja ympäri Suomen. Tilan lisäksi saat yhteisön avun sekä tukea yrityksesi kasvuun. Hyödynnä satojen asiantuntijoiden osaaminen, yhteistyökumppanuudet ja mielenkiintoiset ohjelmat.

Kati Fager

Community Manager, Pori

Henrika Palenius

Community Coordinator, Pori
Varaa tapaaminen

Jäsenyydet

Saat palvelut käyttöön yhdellä joustavalla jäsenmaksulla. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy Crazy Town kaupunkien yhteiskäyttöisten tilojen käyttö 24/7, neukkarit ja kasvussa auttavat yhteisöpalvelut. Hintoihin lisätään ALV.

1 henkilö

Työskentele yhteisissä työtiloissa tai omalta pöytäpaikalta käsin. Hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Saat ison yrityksen hartiat vaikka olisit yksinyrittäjä.

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus ja apua kasvuun

Lisäkäyttäjät 185 € / kk

Oma työpöytä jaetusta työhuoneesta 390 € / kk

225 € / kk per hlö
Varaa tutustuminen

2-10 henkilöä, osalla oma työpiste

Tiimin jäsenet ovat harvoin kaikki samaan aikaan paikan päällä. Työhuone kannattaakin usein valita siten, että vain osalla on oma työpiste. Yhteiset tilat ovat aina käytettävissä. Hintaesimerkki 8 hengen osalta.

Oma työhuone tai useampia

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus, lisäkäyttäjät tai työhuoneet tarpeen mukaan

250 € / kk per hlö
Varaa tutustuminen

2-10 henkilöä, jokaisella oma työpiste

Jos haluat jokaiselle työntekijälle oman työpisteen meillä on tarjolla eri kokoisia kalustettuja työhuoneita. Tämä vaihtoehto voi olla jopa puolet halvempi kuin perinteinen toimisto. Joustavuudesta puhumattakaan. Hintaesimerkki 8 hengen osalta.

Jokaiselle työntekijälle työpiste omassa huoneessa

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus, lisäkäyttäjät tai työhuoneet tarpeen mukaan

200 € / kk per hlö
Varaa tutustuminen

Joustava monipaikkainen ratkaisu

10-50 hengen tiimit ympäri Suomen

Räätälöimme yli 10 hengen ratkaisut tilanteen mukaan. Maksat käyttäjien määrän ja heidän työkuvasta tulevien tarpeiden mukaan. Yhä useampi yritys toimii siten, että toimistolla on vain muutama henkilö. Loput tulevat paikalle tapaamisiin tai yhteisiin projekti- ja tiimipalavereihin muutaman kerran kuussa. Crazy Town Pori on auttanut useita pörssiyhtiöitä laajentamaan kaupunkiin.

Kysy lisää

Joustava ja kustannustehokas toimistotila

Tilaa työskentelyyn ja tapaamisiin

Monipuoliset toimitilat Porin keskustassa sisältävät neuvotteluhuoneita, puhelinkoppeja, tapahtumatilan 40-100 hengelle ja paljon yhteiskäyttöistä työtilaa. Tilat on suunniteltu joustavaksi, ja ne sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Jäsenistöön kuuluu yksinyrittäjiä, startupeja, pk-yrityksiä ja pörssiyhtiöitä. Olemme myös erittäin kustannustehokas vaihtoehto verrattuna perinteiseen toimistoon, sillä ratkaisumme voi olla jopa 50% halvempi.

Hyödynnä koulutukset ja kasvupavelut

Uudista liiketoimintaa

Jäsenenä voit helposti hyödyntää Crazy Townin koulutusohjelmat ja erilaiset matchmaking palvelut. Kehitä uusia tuotteita ja palveluita, löydä osaajia tai hanki rahoitusta.

Crazy Town Pori toimii tiiviissä yhteistyössä osana Robocoast -verkostoa, joka auttaa teollisuusyrityksiä uudistumaan digitalisaation avulla. Mikäli olet ratkaisuja tarjoava tai hakeva yritys, voimme avata sinulle yhteyksiä Suomessa ja maailmalla.

Merkityksellisiä kohtaamisia

Porin kasvuyritysten ja yrittäjäpersoonien seura

Porin yhteisön jäsenten joukosta löydät muun muassa lukuisia Suomen johtavia tekoäly-yrityksiä, digitalisaation huippuosaajia sekä pörssiyhtiöiden paikallisia tiimejä.

Lataa toimitilojemme infopaketti

Lataa tietopakettimme Porin CT:stä

Lataa tästä

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Yhteisömanagerimme ja tiimimme on aina valmis auttamaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kati Fager

Community Manager, Pori

Henrika Palenius

Community Coordinator, Pori