PARKKI Business Parkissa on perjantaina 31.1.2020 oikea tapahtumien superpäivä, kun päivä starttaa Mikko Vainion, Tuomo Kauhan sekä Janne Papusen puheenvuoroilla.

Aamukahvit aloittaa Mikko Vainio (Lento Consulting Oy) aiheenaan palvelu- tai tuoteidean kehittäminen rahoituskelpoiseksi kokonaisuudeksi. Tämän jälkeen Tuomo Kauha Ely-keskukselta kertoo miten Team Finland -verkoston palveluita voi hyödyntää kasvuun ja kansainvälistymiseen. Mukaan saadaan myös mielenkiintoinen tosielämän esimerkki kun Janne Papunen (Windester Oy) viimeistelee aamun.

Aamukahvien jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä 30 minuutin pituiselle Mikko Vainion rahoitusklinikalle sparrattavaksi.

Klinikka-ajat ovat varattavissa klo 10-16 Facebook-tapahtumassa olevan kyselyn kautta tai yhteisömanagerilta Petra Pulkkiselta // petra.pulkkinen@crazytown.fi

Mikko Vainio

Kuka? Kansainvälisen projektiliiketoiminnan konkari ja aktiivinen ideoiden muotoilija, joka on kehittänyt itseään viime vuodet myös yrittäjänä; kouluttautumisen, tekemisen ja verkostoitumisen kautta.

Mitä? Erityisesti haluan edesauttaa pk-yrityksiä kehittämään palvelun tai tuotteen ideaa muotoon, missä idea muuntuu rahoituskelpoiseksi konseptiksi. Käytännössä siis auttaa mahdollistamaan uusien menestystarinoiden synty!

AIKA 31.1.2020 klo 9
PAIKKA Crazy Town Hämeenlinna / PARKKI Business Park, Raatihuoneenkatu 21, 13100 Hämeenlinna
KYSY LISÄÄ PARKISTA  Jenna Kankaanpää // jenna.kankaanpaa@crazytown.fi //

Сalculator

Hidden
Hidden