Asiantuntijoiden ja -yritysten yhteisö Crazy Town Jyväskylä järjestää joka kuun viimeinen perjantai avoimet aamukahvit. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan kuulemaan ajankohtaisista aiheista ja tutustumaan Crazy Townin jäseniin.

AIKA: pe 24.2.2017, klo 9-10

PAIKKA: Crazy Town Jyväskylä, Lutakonaukio 7, Jyväskylä

ILMOITTAUTUMINEN

Täytä lomake aloittaaksesi tilauksen

Name
Address
Untitled
Lataa pohjapiirustus
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Lataa julkisivukuvat
  Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 10 MB.

    

   Avoimilla aamukahveilla 24.2.2017 klo 9-10 pääsemme tutustumaan paljon keskustelua herättäneeseen lohkoketjuteknologiaan. Aihetta aamussa ovat avaamassa Heidi Hurskainen ja Joel Lehtonen Prasos Oy:stä.

   Lohkoketju eli blockchain herättää suurta mielenkiintoa maailmalla ja yhä enemmän myös Suomessa. Teknologiaa pidetään vallankumouksellisena ja sen muutosvoiman on povattu murtavan useita toimialoja.

   Kyseessä on ns. hajautettu tietokanta, joka mahdollistaa tiedon säilyttämisen ilman keskitettyä tahoa. Älysopimuksia hyväksikäyttäen se myös mahdollistaa täysin uusien yritysmallien luomisen. Lohkoketjun tunnetuin hyödyntäjä tällähetkellä on virtuaalivaluutta Bitcoin, mutta teknologia tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia myös monen muun palvelun rakentamiseen tai datan tallentamiseen. Heidi ja Joel ovat luvanneet kertoa miten tämä toteutetaan käytännössä sekä avata aiheeseen liittyviä termejä. Luvassa myös esimerkkejä yrityksistä ja projekteista jotka jo hyödyntävät lohkoketjuteknologiaa liiketoiminnassaan.

   Tule kuulemaan miten uusi teknologia muuttaa tulevaisuuttamme ja millaisia mahdollisuuksia se avaa yrityksille arjen toimintojen tehostamiseen.

   ***
   Prasos Oy lyhyesti :

   – Perustettu vuonna 2012
   – Lohkoketjuteknologian suomalainen asiantuntijayritys, joka on ollut alan toiminnassa mukana alusta asti.
   – Yrityksellä on 7 eri brändiä kryptovaluuttasektorilla ja yli 35 000 asiakasta.
   – Tiimiin kuuluu 13 henkilöä, sekä kansainvälisiä asiantuntijoita.
   – www.prasos.fi