powwow
/ˈpaʊwaʊ/

1. a North American Indian ceremony involving feasting, singing and dancing.
2. a conference or meeting for discussion, especially among friends or colleagues.

Koronatilanne vaikuttaa nyt rankalla kädellä tapahtumajärjestäjiin, esiintyjiin, freelancereihin, järjestöihin, kaikkiin luovan alan toimijoihin.
Poikkeukselliset ajat vaatii poikkeuksellisia toimia – siksi powwow!

Eli jotta saataisiin hyötyä verkostoista, päätimme järjestää #covid19 -teemaisen etäkokoontumisen kaikille Satakunnan alueen luovan alan toimijoille. Pääkohderyhmämme on Satakunnan tuottajaverkoston väki, mutta kutsua saa ilman muuta välittää kaikille mahdollisille kanssatoimijoille, joille tästä ehkä olisi apua ♥

Teemana koronan vaikutukset – ne huonot tietysti, mutta löytyykö jotain hyvääkin? Vinkkivitosia toiminnan virtualisoimiseen ja etätyön sujuvoittamiseen? Rahoitusvinkkejä ja neuvontaa? Sitä kuuluisaa vertaistukea!

Mukana keskustelemassa mm.:

Harri Vilkuna, Porispere, Kirvatsin Jytä jne.
Sanna Grönmark, Pori Jazz
Annukka Ketola, Kallo
Jyri Träskelin, Porin kaupunki
Juuso Kemi, Staart
Linnea Kotiniemi, Rakastajat-teatteri
TBA

Harri Sippola, Porin kaupunki (keskustelun fasilitointi)
Kati Fager, Porin kaupunki (tapahtuman moderointi)

Tapahtuman järjestää Porin kaupungin kulttuuriyksikön UrbCulturalPlanning-hanke ja Satakunnan tuottajaverkosto. Yhteistyössä Crazy Town.

*****
LINKKI TAPAHTUMAAN JA TARKEMMAT OHJEET LIITTYMISESTÄ TULEE TÄHÄN KESKIVIIKON 25.3.2020 AIKANA.

*****
Satakunnan tuottajaverkosto kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti lounastamaan, vaihtamaan kuulumisia, vinkkaamaan ja antamaan vertaistukea. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki Satakunnan tapahtumia ja kulttuuria tuottavat tyypit!
https://www.facebook.com/groups/satakunnantuottajaverkosto

*****

UrbCulturalPlanning on Itämeren alueella toimiva hanke, jonka tarkoituksena on tuoda kulttuurisuunnittelua vahvemmin osaksi kaupunkien kehittämistyötä. Kulttuurisuunnittelu tarkoittaa kehittämistä, joka nojaa vahvasti asukkaiden osallistamiseen, taiteen ja kulttuurin menetelmien hyödyntämiseen sekä hallinto- ja organisaatiorajat ylittävään yhteistyöhön. Porin kaupungin kulttuuriyksikkö on ollut mukana suunnittelemassa ja käynnistämässä hanketta yhdessä partnerien kanssa.

Hankkeen kumppanimaat ovat Latvia, Liettua, Puola, Saksa, Tanska, Norja, Ruotsi ja Venäjä (Kalingradin alue). Hankeaika on 1.1.2019-30.6.2021.

Porissa fokuksessa ovat erilaiset keskustan alueen kehittämisen kokeilut. Toimenpiteissä keskitytään erityisesti keskustan alueen kehittämisen prosessien parantamiseen ja tyhjissä tiloissa tehtäviin kokeiluihin.
www.pori.fi/urbcultural
www.urbcultural.eu

Seuraa myös hankkeen kokeellista Boris&Borelia taideinterventiota:

https://www.facebook.com/groups/833795120397242/
https://www.instagram.com/boris_borelia/

*****
Crazy Town on yli 200 yrityksen yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Päälle tulevat hyvät toimitilat Jyväskylässä, Tampereella, Porissa ja Hämeenlinnassa sekä yhteistyökumppaneiden kautta Forssassa, Turussa ja Espanjan Fuengirolassa. Yhteisö toimii myös digitaalisesti verkon välityksellä.

Meille ovat tervetulleita yksinyrittäjät, etätyöntekijät, mikroyritykset, startupit, isojen organisaatioiden tiimit ja julkiset kehittäjät. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja.
www.crazytown.fi