Cimcorp Group hakee kumppaneiksi startupeja / asiantuntijayrityksiä, jolla on tarjottavana ratkaisu ja osaamista digitaalisten kaksosten hyödyntämiseen.

Tavoite on parantaa:

  • ennakointia ja optimointia
  • kokonaisuuden hallintaa
  • prosessien ja riippuvuuksien tunnistamista

Hae mukaan täyttämällä hakemus tästä 22.9. mennessä >

HUOM! Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö Cimcorpin kanssa digital twin -kulman ulkopuolella, kaikilla kiinnostuneilla on 7.10. tapahtuman yhteydessä myös mahdollisuus esitellä yleistä osaamista.

ODOTUKSET startupille / asiantuntijalle

Voit hyödyntää omaa ratkaisua / teknologiaa tai kaupan hyllyltä löytyvää ratkaisua, jota sovellat Cimcorpin tarpeisiin. Tarkka tarvemäärittely tai sovellusympäristö muokkautuvat prosessin aikana- ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suuntaan. Sinun ei tarvitse olla Crazy Townin jäsen osallistuaksesi prosessiin mukaan. Autamme kaikkia osallistujia työstämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Matchmaking-prosessin mahdollistaa Robocoast-verkosto yhteistyössä Crazy Townin kanssa.

HYÖDYT startupille / asiantuntijalle

  • Mahdollisuus pitkälle yhteistyölle ja asiakkuudelle Cimcorpin kanssa, mikäli ratkaisu osoittautuu soveltuvaksi.
  • Tilaisuus skaalata ratkaisu kansainvälisesti yhteistyön myötä
  • Näkyvyyttä Robocoast-verkostossa muiden teollisuusyritysten kesken Suomessa ja kansainvälisesti
  • Ole mukana rakentamassa uutta startup-teollisuusyritysten yhteiskehittämisen mallia Cimcorpin, Crazy Townin ja Robocoastin kanssa – hyödynnä referenssiä

TAUSTA: Digitaalisten kaksosten (digital twin) hyödyntäminen toiminnan optimoinnissa ja ennakoinnissa

Digitaalisista kaksosista on merkittävää hyötyä toiminnan optimoinnissa, ennakoivassa ylläpidossa, riskien hallinnassa ja uusien ominaisuuksien tai prosessien kehittämisessä. Digitaalisen mallin avulla voidaan ajaa erilaisia simulaatioita, kokeilla uusia skenaarioita tai ennakoida ongelmatilanteita ja kokeilla niihin eri ratkaisuja.

Cimcorp on asiakkaidensa suuntaan integraattori, ei vain laitetoimittaja. Integraattorin rooliin kuuluu kokonaisuuden ymmärrys. Tähän asti Cimcorp on tehnyt kokeiluja digitaalisten kaksosten hyödyntämiseen excel-pohjaisilla analyyseilla. Cimcorpilta puuttuu malli tai työkalu, mihin syöttää tietoja ja tunnistaa eri tekijöiden väliset riippuvuussuhteet.

“Ajatellaan esimerkiksi Teemu Selänteen maalia. Tilanne tapahtuu niin nopeasti, ettei ihminen ehdi tajuamaan mitä tapahtuu. Jos tarkastellaan tilannetta hidastuksesta, niin voidaankin erotella eri tekijöitä. Toi oli tuolla, tämä oli täällä – mutta jos jokin asia olisi tapahtunut puoli sekuntia aikaisemmin, niin lopputulos olisi ollut ihan eri. Näiden yhteyksien löytäminen on äärimmäisen vaikeaa paljain silmin. Sama juttu meillä.”

MATCHMAKING-PROSESSI – näin osallistut mukaan

1) Ilmoittaudu 22.9.2021 mennessä tästä >

2) Matchmaking-työpaja ( Pori / verkossa ), 23.9. klo 13.00-15.00: Cimcorp briiffaa startupeja ja asiantuntijoita. Määritellään yhdessä miten aihetta voi lähestyä. Esittelyn jälkeen yleinen Q&A sekä mahdollisuus one-to-one keskusteluille. Lisäapua ideointiin ja ratkaisujen löytämiseen.

3) Ehdotusten työstäminen itsenäisesti, 23.9.-3.10: Ratkaisijat saavat pääsyn lisätietoihin ja pääsevät valmistelemaan ratkaisuehdotusta. Ennakkomateriaalien toimitus 3.10. mennessä.

4) Ratkaisu-workshop ja pitchaus  ( Pori / verkossa ), 7.10. klo 13.00-16.00: Yleinen palautekierros, ratkaisujen viimeistely ja esittely Cimcorpin edustajille. Cimcorpin edustajat, Crazy Town ja Robocoast auttavat kaikkia osallistujia tekemään parhaan mahdollisen ratkaisun.

5) Mahdolliset jatkoneuvottelut Cimcorpin ja soveltuvien ratkaisijoiden kesken.

Prosessiin osallistuminen on maksutonta. Jatkopäätökset, mahdollinen rahoitus ja IPR-kysymykset määritellään tapauskohtaisesti esitysten pohjalta.

HUOM! Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö Cimcorpin kanssa digital twin -kulman ulkopuolella, järjestämme myös 7.10. iltapäivän yhteydessä mahdollisuuden esitellä osaamista.

LISÄTIETOA

Järjestämme 17.9. klo 9-10 aamukahvit Cimcorpista ja tavoitteista startup-yhteistyölle, missä kuulet lisää myös tästä matchmakingistä.

Pirita Ihamäki, +358 40 164 6339,pirita.ihamaki@prizz.fi

Toni Pienonen, 0400 737 238 (laita viestiä / WhatsApp ennen soittoa), toni.pienonen@crazytown.fi

Cimcorp Group kuuluu japanilaiseen Murata Machinery (Muratec) -konserniin. Yhtiö on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa ja toimittaa myös elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmiä sekä postinlajittelun automaatiota yli 40 maahan. Ulvilassa pääkonttoria pitävä yhtiö on samalla myös yksi Satakunnan suurimpia softataloja, jossa ohjelmisto-osaaminen ja robotiikka lyövät kättä päälle.