Ystävänpäivänä 14.2.2020 aamu alkaa mukavasti Porin Crazy Townilla Marko Mikkolan johdolla. Hän esittelee ajatteluun liittyviä teorioita. Aamun aikana hän antaa työkaluja tilanteisiin, joissa meiltä vaaditaan yhä nykyistä parempaa kykyä nopeaan reagointiin ja ajatteluun. 

Mikkola toimii Satakunnan ammattikorkeakoulussa erityisasiantuntijana. Hän on työskennellyt suuren osan työurastaan digitaalisuuden parissa. Nyt, kun digitaalisuus on jo täällä, on hänen mielenkiintonsa siirtynyt teknologiasta ihmiseen. Koneiden viedessä meiltä joka hetki helppoja tehtäviä, jää ratkottavaksemme jäljelle yhä vain vaikeampia. Tämä tulee näkymään yhä useammin ihmisen ja koneen välisenä vertailuna. Arjessamme korostuvat infotulva, häiriöt ja kiire. Eteemme tulee yksi toisensa jälkeen uusia asioita, joihin meidän pitää reagoida. (Kuulostaa tutulta, eikö vain?)

Näissä tilanteissa tarvitsemme yhä useammin nykyistä parempaa kyvykkyyttä ajatella. Miten rauhoittaa itsensä tälläisissä tilanteissa? 

Mikkola on panostanut tähän aiheeseen SAMKissa kehittäen uuden ajattelun opintojakson. Kiinnostuitko? Lue lisää etukäteen aiheesta täältä: https://www.theseus.fi/handle/10024/151459

AIKA 14.2.2020 klo 9
PAIKKA Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, Pori
LISÄTIETOA Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 5769 010

Tervetuloa!