Yritykset ja organisaatiot ovat pullollaan erilaista kehittämistä. Kehittämisprojekteja tulee ja menee, mutta yllättävän harva niistä onnistuu aidosti ja pitkäjänteisesti muuttamaan kehittämisen kohteena olevaa asiaa: palvelua, toimintaa, kulttuuria jne.

Porin CT-jäsenellä Pia Wessmanilla (Selkee) on yli 15 vuoden kokemus erityisesti sisäisen toiminnan, prosessien, palveluiden ja laadun kehittämisestä eri asiantuntijaorganisaatioissa ja projekteissa.

Hän on nähnyt sekä onnistunutta että epäonnistunutta kehittämistä, kasvattaen koko ajan ymmärrystään projektien lopputulokseen vaikuttavista tekijöistä.

Tällä esityksellä Pia pyrkii herättelemään kuulijoita huomaamaan kehittämisprojektien kriittiset kohdat. Usein nimittäin kovin itsestäänselvissäkin vaiheissa piilee sellaisia vaaran paikkoja, jotka toteutuessaan vesittävät hyvänkin projektin. Olet tervetullut mukaan kuuntelemaan ja osallistumaan!

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii kahvimitoitusta varten ilmoittautumisen. Aamukahvien jälkeen mahdollisuus jäädä Crazy Town Tourille tutustumaan CT-yhteisön toimintaan n. klo 10.10-10.40.

MITÄ?
10 tapaa sössiä kehittämisprojekti

MISSÄ?
Crazy Town Jyväskylä
Käyntiosoite: Väinönkatu 9

MILLOIN?
pe 31.1. klo 9-10

LISÄTIETOA
silja.rehunen@crazytown.fi
+358 40 5013204

ILMOITTAUDU MUKAAN: