Tule mukaan elävöittämään Hämeenlinnan asemaa ilmastoystävällisillä ratkaisuilla! Osallistumalla Fiksu Assa -ideatyöpajaan voit voittaa ideallesi vuoden mittaisen jatkosparrauksen ja 2 500 euroa.

Järjestämme Fiksu Assa -ideatyöpajan Hämeenlinnan asemalla tiistaina 14.5. klo 17-20, jonne juuri sinä olet erittäin tervetullut! Ideatyöpajassa kehitetään yhdessä palveluja ja tuoteratkaisuja, joiden toivotaan nostavan Hämeenlinnan asemaseudun kykyä ja houkuttelevuutta vastata kuluttajien palvelujen ja ajanvieton tarpeisiin.

Faktoja Hämeenlinnan asemasta:

  • Lähes 50 päivittäin Hämeenlinnassa pysähtyvää junaa ja noin 300 päivittäistä bussivuoroa
  • Tällä hetkellä kilometrin säteellä asemalta asuu yli 7 000 asukasta –> uuden Asemanrannan alueelle rakentuu asunnot noin 1 200 asukkaalle
  • Asema on merkittävä liikenteen solmukohta, joka on Hämeenlinnan keskustasta 10 minuutin kävelymatkan päässä

Tarjoamme mahdollisuutta sparraukselle ja vertaistuelle kilpailuehdotuksesi jatkokehittämisessä. Tule esittelemään omaa ideaasi Hämeenlinnaan ideatyöpajaan 14.5. yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Illan aikana saat vastakaikua, tukea ja inspiraatiota oman kilpailuehdotuksesi jatkokehittämiseen. Tarjoamme osallistujille kahvituksen ja siksi toivommekin, että ilmoittaudut mukaan etukäteen. Idetyöpajan innostavasta fasilitoinnista vastaa Crazy Townin väki. Tilaisuus on avoin kaikille, olet lämpimästi tervetullut.

 

ILMOITTAUDU IDEATYÖPAJAAN TÄSTÄ >>

Petra Pulkkinen
Crazy Town Oy
p. 050 535 2776

Ismo Hannula
Hämeenlinnan kaupunki
p. 03 621 2018

PS. Tutustu myös rinnalla järjestettävään asemanseutujen innovaatiokilpailuun, jossa etsitään uusia vähähiilisiä ja ilmastoystävällisiä tuote- ja palveluratkaisuja asemaseuduille. Kilpailussa etsitään ratkaisuja, joilla voidaan edesauttaa kuntalaisten kestävää arkea ja/tai liikkumista sekä asemanseutujen tilojen ja palvelujen kehittämistä. Innovaatiokilpailun kokeilualustaksi on valittu Malmin asema, jaossa on jopa 30 000 euroa parhaalle innovaatiolle!