Crazy Cafe kutsuu jälleen sinut mukaan avoimille aamukahveille perjantaina 13.9. klo 9-10.
Crazy Cafe keskittyy hyvinvointiin yhteistyössä Fennian, Firstbeatin, Elon sekä Pihlajalinnan kanssa.

Tervetuloa kuulemaan asiaa jaksamisesta Firstbeatin asiantuntija Hanna Rinnan puheenvuorossa ”Latautuuko akku vai väheneekö voimavarat?”Kuulemme Hannan puheenvuorossa yksilökokemuksia, miten Firstbeat on ollut apuna asiakkaidensa arjessa. Firstbeat on tutkinut sydämen sykevälivaihtelua yli 20 vuotta ja nykyään he edistävät jo miljoonien ihmisten hyvinvointia ja suorituskykyä.

Tämän jälkeen aamukahveilla myös Fennian, Elon sekä Pihlajalinnan pisteet, joissa asiaa esimerkiksi Hyvinvointiturvasta: Yhdellä puhelulla FenniaHoitajalle saa kaiken hoidon. Palveluun sisältyy työterveyshuolto, sairausturvavakuutus sekä lakisääteinen tapaturmavakuutus. Henkilöstön terveys on kilpailuvaltti. Aamukahveilla myös mahdollisuus osallistua hyvinvointia tukevan lahjakortin arvontaan!

– Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Fennia tarjoaa CT-jäsenille erikoisetuja.
– Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen.
– Pihlajalinnan juuret ovat Pirkanmaalla ja tarjoavat kattavat yksityiset terveyspalvelut sekä maanlaajuisen palveluverkoston Suomessa.

Katso tästä video FenniaHoitajasta.
Nähdään aamukahveilla!