Tervetuloa Pertecin Hyvän Johtamisen aamuun. Tilaisuuden tavoitteena on pohtia jatkuvan uudistumisen haasteita ja mahdollisuuksia; miksi se on niin vaikeaa ja miten sitä voisi johtaa luovasti. Etsimme yhdessä keinoja päästä jatkuvan uudistumisen positiiviseen kierteeseen johtamista, strategia ja luovuutta kehittämällä.

Mitä on huippuasiantuntijuus ja miten kehitetään huippuasiantuntijuutta? Huippuasiantuntijuus vaatii kysymistä, näkemystä, systeemin kehittämistä, uskoa itseensä, paloa, kovaa työtä ja kollektiivista luovuutta. Susanna Rahkamo on huippuosaamisen ja kollektiivisen luovuuden kokemusasiantuntija ja siksi teema oli myös Susannan väitöskirjan luonnollinen aihe. Tilaisuudessa pohdimme, miten rakentaa jatkuvan uudistumisen kiihdyttämö yksilöille, tiimeille, yrityksille ja verkostoille.

Ohjelma:
Aloitus kello 8.30 alkaen​
Johtamisen haasteet ja mahdollisuudet yllätyksellisessä toimintaympäristössä: Pentti Sydänmaanlakka
Verkostojen ja ekosysteemin johtaminen: Pekka Jääskö
Huippuasiantuntijaksi kehittyminen ja luova vuorovaikutus: Susanna Rahkamo
​Yhteenveto ja mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun asiantuntijoiden kanssa.​

Paikkoja rajoitetusti, joten ole nopea! Tilaisuus on maksuton. Sitova ilmoittautuminen 29.8.2017 mennessä. Lisätietoja tilaisuudesta antaa Mari Sydänmaanlakka, p. 040-539 4349, mari.sydanmaanlakka@pertec.fi​

Kiitos osallistumisesta! Katso videotallenne tässä. Lisäksi, voit lukea havaintoja tilaisuudesta Kimmo Pulkan blogikirjoituksessa.