”Minulla on nyt takanani noin 2 vuotta Crazy Town -elämää. Aloitin Tampereen pisteessä vuodenvaihteessa 2016 – 2017. Silloin ei ollut muuta kuin iso halli täällä Tampereen Postitalossa, joka oli tyhjillään Teleperformance-puhelinmyyntifirman jäljiltä.

Kauan kauan sitten Pohjanmaalla, eräs varaosaliikkeen johtaja sanoi minulle (anteeksi kehno Pohjanmaan murteeni) ”Soon Timo sillä lailla, notta pääasia on kun rollari pyörii.” Tällä viisaudella mennään vieläkin –  kivaa saa ja pitää olla, mutta kauppa se on joka kannattaa ja tiellä pitää! Joten nostetaan yhdessä Suomi nousuun myymällä enemmän ja kauemmaksi!

Olen kiitollinen siitä kun saan ja voin vaikuttaa Tampereen yritysten menestykseen.  On perhanan motivoivaa kun onnistuu törmäyttämään kasvua hakevan jäsenemme esimerkiksi ulkomaisen yrityksen tai rahoittajan kanssa. Hienoja ovat myös ne päivät kun jäsenyrityksemme uusi työntekijä tulee sanomaan ”Kiitos Timo! Yhdistit minut juuri oikeaan yritykseen ja pääsin mielenkiintoisin tehtäviin.”

Jatketaan kehittämällä parasta työyhteisöä, jossa rollari pyörii, ihmiset viihtyvät ja jossa jokainen – yksinyrittäjä tai suuremman yrityksen työntekijä – tuntevat olevansa arvostettuja tiimin jäseniä.

Haluan jatkossa käyttää enemmän aikaa siihen, että jäsenemme eri kaupunkien yhteisöistä löytäisivät toisensa tehokkaammin. Kansainvälisten kontaktien luominen ja yritystemme kansainvälistäminen kiinnostavat myös kovasti, koska todellinen kasvu on ulkomailla – lähes aina.”

 

Timon löytää Crazy Town Tampereelta. Hän mielellään esittelee paikkoja ja toimintaa kaikille kiinnostuneille. Tule käymään johonkin avoimista tapahtumista tai ole suoraan yhteydessä 0400 788 674, timo.lahti@crazytown.fi. Sosiaalisen median puolella Timon tavoittaa parhaiten LinkedInistä.