CT:n Petra Pulkkinen, Suomen Yrittäjäopisto ja Hämeen Yrittäjät käynnistävät elokuussa 2018 Hämeen Yksinyrittäjäakatemian.

Yksinyrittäjäakatemia on yksinyrittäjille suunnattu koulutusohjelma. Sen tavoitteena on edistää yrittäjien verkostoitumista ja vahvistaa yrittäjien liiketoimintaosaamista edistäen näin vakautta ja kasvua niin yrityksissä kuin alueellisesti.
Tule Crazy Town Hämeenlinnan tiloissa järjestettävään infoon keskiviikkona 9.5. klo 15 kuulemaan lisää!

MIKÄ YKSINYRITTÄJÄAKATEMIA?

Yksinyrittäjäakatemian opiskelijat osallistuvat opintojen aikana tutkintoon johtavaan koulutusohjelmaan, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja täydentää yrittäjän omaa osaamista.  Opiskelu on oppisopimuskoulutusta, joka toteutetaan yrittäjän omassa yrityksessä.

Akatemiassa suositeltavia tutkintoja ovat:

  • Yrittäjän ammattitutkinto
  • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
  • Tuotekehittäjän ammattitutkinto

Näiden lisäksi yrittäjäopiskelijan on mahdollista luoda tutkintokokonaisuus myös osatutkintojen avulla, jolloin tutkinto voi koostua yksittäisistä tutkinnon osista.

Uuden osa-alueen vahvistamisen myötä myös liiketoiminta saa uusia alueita ja voi kasvaa. Koulutusohjelmaa tukevat myös alueen paikalliset yrittäjyystapahtumat ja yrittäjyyttä edistävät tilaisuudet, kuten Hämeenlinnan kaupungin Linkroom-aloite.

Yksinyrittäjäakatemia on alunperin yhdessä Uudenmaan yrittäjien kanssa kehitetty.

LISÄTIETOA

Petra Pulkkinen / akatemiaoperaattori, p. 050 535 2776, petra.pulkkinen@crazytown.fi

Infopäivä: ke 9.5.2018 klo 15.00, Crazy Town Hämeenlinna, Viipurintie 4