Erilaisten tapahtumien, webinaarien ja koulutusten järjestäminen pääasiassa verkossa on tullut jäädäkseen! Pysy muutoksessa mukana ja – tule kuulolle Annika Kartanon / Studio Empire vetämille aamukahveille, jossa hän kertoo parhaimmat vinkit täydellisen webinaarin pitämiseen.

  • Miten pidät ihmiset kiinnostuneina koko webinaarin ajan?
  • Miten jätät muistijäljen?
  • Mitä kannattaa webinaarin valmistelussa ottaa huomioon? 

Vinkkejä saat niin valmistatumiseen, tapahtuman markkinointiin, esiintymiseen kuin miten verkostoituminen onnistuu webinaarin aikana. Entä miten webinaarista saa teknisesti ammattimaisesti toteutetun? Laadukas ja toimiva tekniikka nimittäin tuo uskottavuutta asiantuntijuuteesi. 

Tervetuloa kuulolle kahmimaan parhaat vinkit talteen! Aamukahvien jälkeen osaat varmasti järjestää itse entistä ammattimaisemman webinaarin.

Studio Empire on vuokrastudio Tampereen Crazy Townilla. Studiolla ja sen laitteilla voit äänittää podcastia, järjestää tai osallistua webinaariin ja pitää koulutuksen etänä. Studio myös vuokraa CT:n yhteisölle valoja, kameran ja mikkejä heidän omien markkinointimateriaalien tuottamiseen. Tutustu lisää: vuokrattavastudio.com

MITÄ?  Näin järjestät täydellisen webinaarin
KOSKA? 8.1.2021 klo 9-10
MISSÄ? Zoomissa, liity linjoille tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/86404899490?pwd=RzF6c3FkcnRUaG5GVyt1ZGJGOXg4QT09

Passcode: ^9S%&!

Muista päivittää Zoomisi!

KYSY LISÄÄ: Annika Kartano, annika@vuokrattavastudio.com tai annika.kartano@crazytown.fi, 0406633036