Kevään 2020 aikana meistä kaikista on muodostunut etätyön asiantuntijoita. Sohvannurkat, keittiön pöydät ja ahtaat työpisteen tapaiset ovat tulleet meille kaikille tutuiksi. Jatkossa etätyön määrän on ennustettu lisääntyvän, vaikka paluu toimistoille tehdäänkin viimeistään syksyn aikana. Miten etätyötä voisi tehdä paremmin?

Meillä Crazy Townilla ollaan joustavien ja yhteisöllisten työtilojen asiantuntijoita. Tarjoamme monenlaisia ratkaisuja niin etätyöläisen kuin yrittäjänkin tilatarpeisiin. Nyt meillä on ilo kutsua sinut testaamaan parempaa etätyötä Crazy Town Tampereen tiloihin!

Crazy Townin jäsenenä voi käyttää yhteisiä toimitilojamme ja neuvotteluhuoneitamme kuin omaa toimistoasi, saa pääsyn asiantuntijatapahtumiin ja yli 200 yrityksen verkoston tuen ympärilleen.Yritysyhteisömme mahdollistaa kasvua ja kehitystä, mitä kotitoimistosta käsin on käytännössä mahdoton saavuttaa.Satojen asiantuntijoiden ja yli 200 yrityksen verkostomme luovat joka päivä kasvun mahdollisuuksia. Yhteisöllisyytemme tuokin tulosta mitattavissa euroissa, sillä jopa 85 % jäsenistämme tekee keskenään kaupallista yhteistyötä. Meillä syntyy asiakkuuksia, alihankintaa ja muita kaupallisia kumppanuuksia.

11.6.2020 sinulla on mahdollisuus testata tilojamme maksutta!

Etätyöpäivä sisältää:

  • Pääsyn työskentelemään Crazy Townin moderneihin ja cooleihin tiloihin
  • Tutustumisen Tampereen Crazy Townin tiloihin, asiantuntijoihin, yrityksiin ja yrittäjiin sekä etätyön uusiin mahdollisuuksiin
  • Päivä alkaa pienellä aamupalalla klo 8:30, Crazy Townin esittelyllä sekä muihin tutustumalla
  • Kierros tiloissamme jonka aikana näette, mihin voitte asettua työskentelemään
  • Yhteisömanageri Nuppu ja Timo ovat koko päivän paikalla opastamassa tilojen käyttöön ja kertomassa lisätietoja jäsenyydestä Crazy Townilla

Ilmoittaudu mukaan 10.6. klo 12 mennessä!

Lisätietoa:
Nuppu Laaksonen
040 717 3735
nuppu.laaksonen@crazytown.fi

Osoite:
Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B
33100 Tampere

#kovassaseurassa