Yhteisömanageriakatemia on Crazy Townin käytännönläheinen koulutusohjelma kaikille, jotka rakentavat työssään erilaisia yhteisöjä ja verkostoja – tai toimivat aktiivisesti niiden kautta. Jaamme ohjelmassa 20 vuoden ajalta kertyneitä kokemuksia ja oppeja. Samalla kehität omaa yhteisöäsi sekä muodostat mielenkiintoisia verkostoja muiden osallistujien kanssa.

Miten ja milloin?

Seuraava toteutus alkaa näillä näkymin kevättalvella 2024.

Yhteisömanageriakatemian voi toteuttaa kahdella tapaa:
– i) Oppisopimuskoulutuksena, johon sisältyvät opinnot, näytöt ja arviointi
– ii) Maksullisena koulutuksena

Ilmoittaudu tästä ennakkoon, niin saat lisätietoa kun ohjelma ja aikataulu vahvistuvat.

Miksi Yhteisömanageriakatemia?

Yhteisöjen ja verkostomaisesti tuotettujen palveluiden merkitys kasvaa jatkuvasti. Yhteisöissä toimivia organisaatioita tai ihmisiä ei kuitenkaan voi johtaa perinteisin tavoin. Osallistuminen on vapaaehtoista ja vastavuoroista.

Tässä kuvaan astuvat toimintaa luotsaavat yhteisömanagerit. Heiltä vaaditaan yhteisen merkityksen ja suunnan asettamista sekä ihmisten välisen vuorovaikutuksen fasilitointia – kasvokkain ja verkossa. Taitava yhteisömanageri osaa luoda merkityksellisiä yhteyksiä, kannustaa yhteistyöhön ja edistää tiedon jakamista. Heidän asiantuntemuksensa suhteiden luomisessa, konfliktien ratkaisemisessa ja innostavien kohtaamisten järjestämisessä varmistaa yhteisön menestyksen.

Jos tunnistat oheisesta kuvauksesta itsesi – vaikkei virallinen tittelisi olisikaan ”yhteisömanageri” – olet tervetullut mukaan Yhteisömanageriakatemiaan.

Kuvassa Yhteisömanageriakatemia 3:n opiskelijoita ja osallistujia aikaisemmilta kerroilta

Mitä hyötyä Yhteisömanageriakatemiasta on eri tahoille?

Tässä muutamia hyötyjä edellisten koulutusten osallistujien mukaan

  • Coworking-operaattorit ja kiinteistöjen omistajat: Opi, kuinka voit tuottaa jäsenille lisäarvoa yhteisön voimin. Luo yhteisöllisen toiminnan kautta vetovoimaa ja pysyvyyttä. Rakenna uutta ansaintaa perinteisten tilapalveluiden rinnalle.
  • Yritykset: Osaamisen jakaminen ja ihmisten välinen yhteistyö sekä vuorovaikutus ovat avaintekijöitä menestyvän työympäristön luomisessa. Yhteisöllisyys, kiinnostavat sisällöt ja merkitykselliset kontaktit houkuttelevat etätyöntekijät toimistolle ja vahvistavat työhyvinvointia.
  • Järjestöt: Vahvista vaikuttavuutta ja tarjoa erilaisia osallistumisen tasoja jäsenille ja aktiiveille. Luo uusia kumppanuuksia.
  • Korkeakoulut: Yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta ja yritysyhteistyöstä kiinnostuneet korkeakoulut hyötyvät toiminnasta, joka inspiroi, mahdollistaa ja voimaannuttaa tutkijoita sekä opiskelijoita. Yhteisölähtöisten ympäristöjen avulla voit tehokkaasti edistää ruohonjuuritason muutosta sekä tuoda myös yritykset osaksi kampusten arkea.
  • Aluekehittäjät ja elinvoimatoimijat: Opi luomaan yhteistä suuntaa ja merkityksellisiä kohtaamisia eri taustoista tulevien ihmisten välille.

Kysy lisää tai ilmoittaudu ennakkoon!

Kati Fager: kati.fager@crazytown.fi, +358 103 417 052

Ilmoittaudu tästä ennakkoon, niin saat lisää tietoa. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Mikä Crazy Town?

Crazy Town Oy on rakentanut yritysten ja asiantuntijoiden yhteisöjä 20 vuoden ajan. Olemme huomanneet, että ”yhteisömanagerin” roolin on avainasemassa onnistumisen kannalta. Yhteisömanageriakatemialla haluamme jakaa kertyneet opit, mutta myös samalla nostaa verkostoissa toimivien ihmisten arvostusta.