Tervetuloa nauttimaan avoimista aamukahveista Jyväskylän Crazy Townille perjantaina 15.3 JKL City Challenge Showroomin merkeissä! 
 
Lokakuussa startannut JKL City Challenge -haastekampanja on loppusuoralla ja on aika tutustua tuloksiin. Haastekampanjan kautta 3000 euron rahoituksen saivat viisi uutta ja ainutlaatuista kokeiluideaa. Kokeiluideoiden tavoitteena on kehittää Jyväskylän keskustaa houkuttelevammaksi kuluttajalle parantamalla palveluita sekä elävöittämällä keskustaa. 
Kokoamme JKL City Challenge -haastekampanjan aikana vaikuttaneet kumppanit, rahoittajat ja rahoituksen saaneet kokeilijat saman katon alle yhteiseen Showroomiin. Tilaisuudessa pääset tutustumaan ainutlaatuisiin ideoihin ja innovaatioihin sekä kuulet mitä on saatu aikaan kahden kuukauden aikana haastekampanjan puitteissa. Paikalla ovat rahoituksen ammattilaiset Seppo Sneck sekä Jussi Muurikainen, jotka sparraavat kokeilijoiden liikeideoita seuraavalle tasolle.
 
JKL City Challengin kumppanit Keskimaa, YIT, Fennia, OP Keski-Suomi sekä Jyväskylän kaupunki toimivat  raatina ja valitsivat viisi parasta kokeiluideaa, jotka saivat 3000 euron rahoituksen. Teemoina nousivat vahvasti esille kierto- ja jakamistalous sekä ekologisuus.
 
Rahoituksen saaneet kokeiluideat:
 
Trashmen – Keskusta-alueen ravintoloiden kestävän kehityksen ulkoistaminen
 
Araund – Dynaamista pyörien vertaisvuokraamista älylukkojen avulla
 
Memorandum Unlimited Oy, Discover Jyväskylä – AR-teknologiaa hyödyntävä mobiilisovellus, joka tekee näkyväksi keskusta-alueen historian kerrostuneisuuden ja nostaa keskeisiä henkilöitä kaupungin historiasta esille
 
JEKKU ry, Jyväskylän keskustan brändäys ja markkinointi – Jyväskylän keskusta yhtenäiseksi palveluntarjoajaksi yhteismarkkinoinnin keinoin
 
SharePark – Keskusta-alueen parkkeeraamisen kehittäminen taloyhtiöiden parkkipaikkoja hyödyntämällä
 
Tutustu haastekampanjaan lisää: https://www.crazytown.fi/jkl-city-challenge/
Tilaisuus on avoin kaikille. Toivomme, että ilmoittaudut tilaisuuteen etukäteen, jotta osaamme varautua kahvituksen määrään.
 

ILMOITTAUDU LINKIN KAUTTA:

https://bit.ly/jklcitychallengeshowroom

AIKA
15.3.2019 klo 9-10

PAIKKA
Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, Jyväskylä
Sisäänpääsy Väinönkatu 9 tai Kauppalaispihan kautta

LISÄTIETOA
Matleena Laaksonen, matleena.laaksonen@crazytown.fi, p. 0443731932