Tiedote 1.3.2022

Crazy Town Oy rakentaa yhteisöjä, joissa osaajat, yritykset ja heitä tukevat palvelut kohtaavat. Yritys on maailman vanhimpia yhteiskäyttöisten tilojen tarjoajia ja koronan jälkeen monipaikkaisen työn takia ajankohtaisempi kuin koskaan. Tätä yrityksen seuraavaa vaihetta silmällä pitäen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 1.4.2022 alkaen Ella Salmela.

Salmela siirtyy rooliin Kylpylähotelli Peurungan myynti- ja hotellijohtajan paikalta. Hänellä on vahva tausta liiketoiminnan, myynnin sekä viestinnän johtamisen parissa niin koulutus- kuin tapahtumapalveluista ja kokemusta sekä yrittäjyydestä että kasvuyrittäjyydestä. Ellalla on myös erinomainen osaaminen, vahvat sidosryhmäverkostot sekä  työtä tukeva ajantasainen kansainvälinen koulutus liiketoiminnan johtamisesta. Hän on haasteista innostuva tekijä, jolle oppiminen, yhteistyö, yrittäjämäinen sekä verkostomainen toiminta että hyvä asiakaskokemus ovat sydäntä lähellä. 

“Tahdomme tehdä Suomesta maailman parhaan maan työskennellä monipaikkaisesti. Yhteiskäyttöisten työtilojen lisäksi tähän kuuluu oppiminen, osaajien houkuttelu sekä yhteistyön mahdollistaminen yli organisaatiorajojen. Ellan kokemus ja persoona sopivat erinomaisesti tähän. Hän pääsee johtamaan meidän kasvanutta tiimiä, myyntiä sekä luomaan kasvulle kivijalkaa,” kertoo yrityksen perustaja ja yrittäjä Mikko Markkanen, joka jatkaa kumppanuuksien, tuotekehityksen, konseptin johtamisen sekä kasvun mahdollistamisen parissa.

”Olen aina uskonut menestykseen verkostojen avulla. Tulevaisuudessa erilaiset ekosysteemit vain korostuvat ja voittavat tilaa perinteiseltä liiketoiminnalta. Crazy Town on ollut uudisraivaaja tällä tiellä jo pitkään. Nyt jos koskaan hetki on oikea yhtiön kasvulle”, sanoo Ella Salmela. “Näin alusta alkaen, että osallistava toimintatapani, arvomaailmani, osaamiseni sekä myös viimeisimmät executive MBA opintoni yhdistyisivät upeasti yhtiön tavoitteisiin tässä toimitusjohtajan tehtävässä tehden työstä merkityksellisen. On motivoivaa ja innostavaa tarttua Crazy Townin ruoriin. Yhtiöllä on vahvat arvot sekä toimintakulttuuri, johon on ilo tulla mukaan. Lähden innolla tälle matkalle oppimaan uutta yhdessä koko CT-yhteisön, tiimin ja omistajien kanssa.”.

Alunperin Jyväskylästä lähtöisin oleva Crazy Town on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana reilun kahden miljoonan liikevaihtoon ja yli 400 jäsenyrityksen kokoluokkaan. Mukana on sulassa sovussa yksinyrittäjiä, startupeja, kasvuyrityksiä ja pörssiyhtiöiden tiimejä. Yli 85% yrityksistä tekee kaupallista yhteistyötä keskenään sekä kehittää osaamistaan yhteisön avulla. Juuri nyt Crazy Town hakee uusia kumppaneita, jotka jakavat kiinnostuksen yhteisöjen rakentamiseen sekä uuden työn tekemisen muotoihin.  www.crazytown.fi 

Mikko Markkanen, yrittäjä
+358 40 758 8712
mikko.markkanen@crazytown.fi 

Ella Salmela (toimitusjohtaja 1.4.2022 alkaen)
+358 40 541 9309
ella.salmela@crazytown.fi

LIITE: Ella Salmela, kuva