CoWorking people -juttusarja esittelee Crazy Townin jäsenyrityksiä.

– Haluamme auttaa asiakkaitamme viestimään vaikuttavasti ja myymään osaamistaan, palveluitaan tai tuotteitaan, tiivistävät Viestintätiimi Zenton Hannat, Puro ja Takala.  

Käytännössä Hanna Takala valmentaa asiantuntijoita tai yrityksiä/organisaatioita kehittymään timanttisiksi viestijöiksi ja Hanna Puro on erikoistunut viestintästrategiaan sekä laadukkaiden sisältöjen tuottamiseen, erityisesti sisältömarkkinoinnin tarpeisiin.

Hanna T. on viime aikoina kouluttanut eniten LinkedIniä, someviestintää ja sosiaalista myyntiä tai vetänyt yksilövalmennuksia, joissa eri alojen asiantuntijat ja yrittäjät ovat saaneet tehokasta sparrausta viestintätaitoihinsa.

– Tällä hetkellä asiakkaita kiinnostaa erityisesti tekoälyn valjastaminen avuksi omaan viestintään, kertoo Takala.

Hanna P. on puolestaan keskittynyt eniten auttamaan yrityksiä sisältömarkkinoinnissa, esimerkkinä verkkosivujen tekstit ja niiden hakukoneoptimointi, yritystarinat, blogit, uutiskirjeet ja artikkelit. Puro on tehnyt myös yritysten ja organisaatioiden viestinnän tueksi someohjeita ja viestintäsuunnitelmia.

Pitkä perspektiivi viestintään ja kouluttamiseen

Viestintätiimi Zenton molemmat Hannat ovat digiviestinnän konkareita. 

– Viestimme verkossa ja teimme sosiaalista mediaa jo ennen kuin some oli keksitty 😀

Hanna T. sujahti Irciin ja muihin internetin yhteisöihin teini-ikäisenä 1990-luvulla, kun verkossa viestiminen oli uutta. Samalla vuosikymmenellä Hanna P. ryhtyi silloisen yhtiökumppaninsa kanssa rakentamaan naisille suunnattua nicehouse.fi -verkkoyhteisöä sekä nuorille suunnattua sooda.com -yhteisöä. Molemmat olivat suosittuja ja palkittuja sosiaalisen median yhteisöjä aikana, jolloin Facebookista ei ollut vielä tietoakaan.

– Siinä ohessa rakensimme asiakkaille verkkopalveluita ja oppimisyhteisöjä. Kun sosiaalinen media alkoi yleistyä 2000-luvulla ja hiipiä myös yritysten ja organisaatioiden käyttöön, niin meillä painopiste alkoi siirtymään yhä enemmän someviestinnän koulutukseen ja konsultointiin.  

Zenton palveluja ovat vuosien varrella ostaneet niin isot kuin pienet yritykset sekä yrittäjät, erilaiset järjestöt ja julkinen hallinto.

Zenton Hannat
Hanna Puro ja Hanna Takala

Mastermind -ryhmästä uutta virtaa ja arvoa viestintään

Tuorein lisäys Zenton palvelutarjontaan ovat Hanna Takalan vetämät viestinnän Mastermind-ryhmät. Ne ovat säännöllisesti kokoontuvia vertaisryhmiä, jonka jäsenet tuovat toisilleen ainutlaatuista arvoa ja voimaa niin viestintään kuin muuhun ammatilliseen kehittymiseen.

Idea Mastermind-ryhmien tarjoamiseen syntyi Hannan omien Crazy Townin järjestämien yhteisömanageriakatemian opintojen aikana, kun tarve tuelle hänen omassa työssään korostui. Ideaa siivitti aiempi kokemus osallistumisesta Mastermind-ryhmään, mikä oli ollut hänelle äärimmäisen arvokasta ja hyödyllistä.

– Tavoitteena Mastermind-ryhmässä on, että jäsenet saavat uusia näkökulmia viestintäänsä ja työhönsä ylipäätään. Ryhmässä mietitään ratkaisuja ongelmiin, ja yhteinen kokemusten vaihto antaa jokaiselle osallistujalle uutta polttoainetta ja draivia omaan työhön.

Keskeistä Mastermind-ryhmässä on myös jäsenten sitoutuminen omiin tavoitteisiinsa ja toistensa tukemiseen.

– Ryhmän pysyessä samana jäsenet voivat luottaa toistensa jatkuvaan tukeen ja kannustukseen. Yksin olisi helppoa jättää tekemättä, mutta ryhmässä jäsenet ovat vastuussa toisilleen, mikä motivoi saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Mastermind-ryhmän osallistujat voivat olla esim. yrittäjiä tai vaikkapa saman organisaation työntekijöitä. 

– Esimerkiksi yksinyrittäjiä on valtava määrä ja monet heistä työskentelevät ilman yhteistyökumppaneita. Tällöin Mastermind-ryhmä voi tarjota arvokasta tukea, ohjausta ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Crazy Town toiminut kotipesänä jo vuosia

Viestintätiimi Zenton Hannat muuttivat toimistonsa Tampereen Crazy Townille pian sen valmistumisen jälkeen. 

– Halusimme tulla Crazy Townille, jotta saisimme kahden hengen tiimillemme isomman työyhteisön, mikä on hyvin toteutunutkin. Työyhteisön lisäksi bonusta on, että olemme saaneet osallistua yhteiseen tekemiseen, vetää aamukahvitilaisuuksia, tehdä sisäistä yhteistyötä sekä kauppaa.

Hannat ovat valmiita auttamaan muita CT-jäseniä myös jatkossa. 

Hanna Takala hurauttaa mielellään junalla mihin tahansa CT-yhteisöön vetämään aamukahveja, LInkedIn- tai muita viestintävalmennuksia tai vaikka Mastermind-ryhmiä ihan livenä. Myös yksilövalmennus voi olla hyvä vaihtoehto monelle CT-jäsenelle, joka haluaa buustia omaan viestintään ja markkinointiin verkossa. Hanna Purolta kannattaa kysellä apuja omaan sisältömarkkinointiin, verkkosivujen sisältöjen tuotantoon tai muissa sisältöasioissa.   

– Laita viestiä niin mietitään yhdessä, miten voisimme viestintähommissa parhaiten auttaa.  

Ota yhteyttä

Zento

Hanna Puro
hanna.puro@zento.fi
040 5656 273

Hanna Takala
hanna.takala@zento.fi
050 408 0194