Mitä tapahtuu kun 13 erilaista kasvuyritystä ympäri Suomea lähtevät 5 päiväksi New Yorkiin kirkastamaan yrityksensä go-to-USA strategiaa?

Crazy Town Jyväskylän avoimilla aamukahveilla perjantaina 25.1.2019 klo 9-10 tarinoita kansainvälistymisen opeista Flashnoden toimitusjohtaja Lennu Keinäsen ja Kasvun Roihun Business Director Anna-Mari Blekin johdolla.

– Mistä lähdettiin ja mihin päädyttiin?
– Mihin kysymyksiin saatiin vastaukset ja mitkä jäivät ilman?
– Mitä opittiin ja mitä halutaan muille yrityksille kokemuksesta kertoa?

Lennu on yksi viimeisimmällä New Yorkin reissulla mukana olleista yrittäjistä ja Anna-Marilla kokemusta on karttunut saman kohteen lisäksi myös Tukholman, Piilaakson Ja Shanghain reissuilta yhteensä 53 kasvuyrityksen mukana.

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan mitä trendisana kansainvälistyminen käytännössä tarkoittaa!”

”Grow to Market on kansainvälistymisohjelma suomalaisille pk-yrityksille, joiden tavoitteena on laajentaa liiketoimintaansa seuraavan 1-3 vuoden aikana kohdemarkkinaan. Tämän lisäksi ohjelmissa on ollut mukana yrityksiä, ketkä vasta tekevät päätöstä onko ko. markkina sopiva vai ei tai heillä on jo olemassa olevaa liiketoimintaa kohdemarkkinassa, mutta he kaipaavat liiketoiminnan vahvistamiselle tukea. Tällä hetkellä Roihu järjestää ohjelmia Tukholmaan, Shanghaihin ja New Yorkiin. Tammikuun 2017 jälkeen ohjelmiin on osallistunut yhteensä 68 yritystä ympäri Suomea.”

AIKA
pe 25.1.2019, klo 9-10

PAIKKA
Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, Jyväskylä
Sisäänpääsy Vainonkatu 9 tai Kauppalaispihan kautta

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Täytä lomake aloittaaksesi tilauksen

Name
Address
Untitled
Lataa pohjapiirustus
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Lataa julkisivukuvat
    Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.