Aika: 5.8.2022 klo 9 – 10.45

Paikka: The Roomz, Maariankatu 4, Hamina

Ilmoittaudu tästä 3.8. mennessä

Hamina ja Kymenlaakso kasvavat kohisten uusien miljardi-investointien myötä. Tämä luo markkinaa myös asiantuntijatyölle ja vauhtia yritysten uudistumiseen.

Tarvitaan paikka, jossa ihmiset ja yritykset voivat kohdata rikastavassa hengessä. Mahdollisuus uusille aluille, kasvulle sekä yhteistyölle.

Siksi Crazy Town saapuu Haminaan syksyllä 2022 yhdessä paikallisten kumppaneiden The Roomz, Haminan kaupunki ja Ekami vauhdittamana.

Tule 5.8.2022 kickoff-tilaisuuteen kuulemaan mitä tämä voisi tarkoittaa sinulle ja verkostoitumaan mielenkiintoisten persoonien kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu yrittäjille, yritysten avainhenkilöille sekä aluekehittäjille ja elinvoiman parissa toimiville.

Ohjelma

  • Mikko Markkanen, Crazy Town: Mitä Crazy Town tuo Haminaan?
  • (Paikallinen teknologiayritys, puhuja varmistuu): Mitä suuryritys voi saada ja antaa paikalliseen ekosysteemiin?
  • Heidi Hurskainen, Coinmotion: Yrityksen kasvutarina ja miten CT ympäristönä on tukenut sitä? Suomen johtava kryptovaluuttayritys on kasvanut CT-jäsenyyden aikana kolmesta hengestä kymmeniin työntekijöihin.
  • Reidar Wasenius: Mitä inhimillinen pääoma ja verkostot tarkoittavat asiantuntijatyössä? Reidar on sijoittaja, startup-yrittäjä ja entinen Fibanin toimitusjohtaja.
  • Keskustelua ja verkostoitumista

Ilmoittaudu tästä 3.8.2022 mennessä >> https://bit.ly/cthamina