Tapahtuma peruttu koronaviruksen takia_
VIDEO KERTOO TARINAN JA SYNNYTTÄÄ TUNTEITA.
KUVA KERTOO ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA. JA HYVÄ KUVA VIELÄKIN ENEMMÄN.

Videot kasvattavat suosiotaan ja ovat nyt kaikkien markkinoijien huulilla – emmekä me ole yllättyneitä tästä, sillä kulutamme ja tuotamme liikkuvaa kuvaa jatkuvasti. Silti vain parhaimmat videot jäävät mieleen ja saavat aikaan haluttuja reaktioita ja tunteita yleisössämme. Saatatkin ehkä pohtia…
  • Miten vaikuttavia videoita tehdään?
  • Mitä asioita videon tuotantoprosessissa mietitään?
  • Miten erotut muista ja jäät katsojan mieleen?
  • Miten video tavoittaa parhaiten valitun kohderyhmän?
Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Aava & Bangin avoimessa aamiaistilaisuudessa pe 27.3.2020 klo 9-10!
Paikan päällä puikoissa häärivät markkinoinnin energiapakkaus Emilia Suosalo, mestariohjaajamme Tommi Niukkanen sekä Susijussinakin (@susijussi portfolio) tunnettu huippukuvaaja Jussi Judin, jonka kuviin olet saattanut törmätä mm. Finnairin Blue Wings Lehdessä.
Aava & Bangin videotiimissä yhdistyy Tommin vahva osaaminen videon käsikirjoituksesta, ohjaamisesta ja leikkaamisesta, sekä Jussin kyky taltioida linssin läpi aitoja tunteita mieleenpainuvalla tavalla.
Aava & Bangin videotiimillä on kokemusta ja laajaa osaamista videotuotannoista aina arjen pienistä videoklipeistä laajoihin televisiotuotantoihin asti, joten olipa ajatuksenasi kevyiden somevideoiden kuvaaminen tai isompiin videotuotantoihin panostaminen, aamiaistilaisuudestamme saat varmasti uutta purtavaa.
Tätä ei kannata missata – nähdään siis perjantaina 27.3.2020!
Aamukahvien jälkeen mahdollisuus tutustua tarkemmin Crazy Townin yhteisöön ja tiloihin Crazy Town Tourilla klo 10.10 – 10.40 Jyväskylän CT:n yhteisömanagerin Silja Rehusen johdolla.

AIKA: 27.2.2020 klo 9

PAIKKA: Crazy Town Jyväskylä, Väinönkatu 9 tai Kauppalaispiha

LISÄTIETOA
Silja Rehunen
040 501 3204
silja.rehunen@crazytown.fi

ILMOITTAUDU