AIKA: pe 7.4. klo 9-10

PAIKKA: Crazy Town, Viipurintie 4, Hämeenlinna

LISÄTIETOA: Elina Ruuskanen, 040 757 1711, elina.ruuskanen@crazytown.fi

 

MARK Suomen Markkinointiliiton ja Crazy Town Hämeenlinnan yhteiset aamukahvit jatkuvat.

Kaikille avoimessa ”Markkinointi luo kasvua”-tilaisuudessa lavalle astuu Lauri Sipilä, MARK Suomen Markkinointiliiton toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen. Hänellä on yli 20 vuoden mainostoimistotausta ja hän on mukana mm rekrytointi- ja teknologialähtöisessä liiketoiminnassa. Lauri on kirjoittanut kaksi tietokirjaa, Käytännön markkinointi. Nyt. (Infor 2008) sekä Mielipidejohtaja (Talentum 2013, Jarkko Kurvisen kanssa).

Lauri käy aamukahveilla läpi markkinoinnin roolia yritystoiminnalle. Hänen mukaansa markkinoinnin voima saadaan täysimittaisesti käyttöön, kun se on liiketoiminnan ytimessä, ja oma väki sekä sidosryhmät ovat ottaneet yrityksen mission omakseen. Yhteinen tavoite ja tahto ovat isoimmat energialähteet.

Avoimet aamukahvit ovat nimensä mukaisesti avoimet kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa Verkatehtaalle! Toki, jotta pystymme paremmin arvioimaan keitettävän kahvin määrän, voit laittaa tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

ILMOITTAUTUMINEN

Hidden
Hidden

MARK Suomen Markkinointiliitto on markkinoinnin ammattilaisten yhteisö. MARK toimii markkinointialan keskeisenä vaikuttajana, keskustelu- ja tapaamisfoorumina sekä jäsentensä ammatillisena kehittäjänä. MARK tarjoaa Sinulle uutta virtaa paremman markkinoinnin tekemiseen. Lisätietoja: www.mark.fi