EU ja Suomi rahoittavat miljardeilla innovatiivisia yritysideoita sekä yritysten ja korkeakoulujen yhteistyötä. Tämä mahdollisuus jää monelta kuitenkin hyödyntämättä.

Tämä on harmi, sillä oikein tehtynä hankehumpan sijaan projektirahoituksella voi kuitenkin saada merkittäviä hyötyjä, kuten:

– Saat jalan oven väliin kansainvälisesti
– Rakennat verkostoja ja kontakteja
– Voit kokeilla ja kehittää uutta sekä ottaa riskiä

Jotta yhä useampi pk-yritys ja korkeakoulu voisi hyödyntää tarjolla olevan rahoituksen vaikuttavasti, Crazy Town järjestää syksyllä 2022 Unite for Horizon Europe – UNITE4H -koulutusohjelman yhdessä eurooppalaisten kumppaneiden kanssa.

Osallistu jos olet:

Pk-yritys: Startup, kasvuyritys, startagain tai sydämeltään nuori vakiintunut yritys, jolla on uusi innovatiivinen idea, palvelu tai tuote
Korkeakoulu: TKI-asiantuntija tai tutkija joka haluaa oppia yritysyhteistyöstä ja luoda uutta

Koulutuksen avulla opit:

– Kuvaamaan hyvä hankeidea
– Välttämään hankehakemuksen sudenkuopat
– Rakentamaan kumppanuuksia
– Kuvaamaan hankkeen vaikuttavuuden eli miten muutat maailmaa

Voit hyödyntää koulutuksen oppeja minkä tahansa projekti- ja kasvurahoituksen hyödyntämiseen. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta aiheesta.

Koulutuspäivät ja aikataulu

Ohjelma koostuu neljästä itsenäisestä koulutuskerrasta. Saat vapaasti päättää miten osallistut – voit tulla mukaan yhteen päivään tai vaikka kaikkiin. Koulutukset pidetään verkossa Zoomissa.

Ilmoittaudu mukaan päiviin klikkaamalla yllä olevia linkkejä. Koulutus on maksuton.

Lisätietoa

Pavel Popov, +358 40 0441973, pavel.popov@crazytown.fi


Tausta: UNITE4H-projekti ja miksi teemme tämän?

Crazy Townin arjessa olemme huomanneet, kuinka yrityksillä on hyviä ideoita ja kasvuhalua, mutta rahoitus uupuu. Samaan aikaan korkeakoulujen ja pk-yritysten yhteistyö on kankeaa. Vaikka rahoitusta on tarjolla Business Finlandin ja EU:n toimesta hankeruljanssi koetaan vaikeaksi.

Nämä haasteet yhdistävät Eurooppa. CT haluaa olla mukana rakentamassa kasvua Suomeen sekä yritysten ja korkeakoulujen yhteistyötä, joten lähdimme mukaan Erasmus+ rahoitteiseen Unite for Horizon Europe-projektiin, joka toteuttaa koulutuksen.

Mukana konsortiossa ovat

– Institut Mines-Telecom Business School IMBTS: Ranskan arvostetuimpia koulutus-ja tutkimuslaitoksia

– University Industry Innovation Network UIIN: Maailman johtava korkeakouluja ja yrityksiä yhteen tuova verkosto, kotipaikka Amsterdam.

– Meath County Council: Irlantilainen paikallishallinnon taho

– Univations: Korkeakouluja ja yrityksiä yhdistävä yliopiston organisaatio Saksasta

– Carlos III University of Madrid: espanjalainen yliopisto

– Novatex: Kyproslainen asiantuntijayritys


“The information and views set out in this website are those of the authors and do not necessarily reflect the official opinion of the European Union. Neither the European Union institutions and bodies nor any person acting on their behalf may be held responsible for the use which may be made of the information contained therein.