Jokaisella Crazy Town -paikkakunnalla on mahdollista vuokrata tapahtumatiloja ja neukkareita vaikket olisi yhteisömme jäsen.

Tarjoamme tapahtumatilat puoli- tai kokopäiväkäyttöön. Yritysten ja organisaatioiden lisäksi myös yksityishenkilöt voivat vuokrata tiloja.

Tämä artikkeli esittelee muutaman esimerkin tiloista ja tavoista. Artikkelin kirjoitushetkellä syyskuussa pikkujoulusesongin viimeisiä vapaita iltoja myydään jo. Ja jos tiedät, että sinulla on tulossa loppu- tai alkuvuodesta tapahtumasarja tai usean kerran koulutusohjelma, niin tarjoamme toistuville varauksille alennuksen.

Jyväskylän Learning Cafe sopii erityisesti rentoon ja vuorovaikutteiseen ryhmätyöskentelyyn tai koulutukseen. Tilassa on järjestetty onnistuneesti myös synttäreitä, valmistujaisia ja pikkujouluja. Learning Cafeen on helppo saapua suoraan Väinönkadulta oman sisäänkäynnin kautta.

Tapahtumatila Crazy Town Jyväskylä Learning Cafe 2 kopio

Jyväskylän Ala- ja Ylätori tarjoavat puitteet jopa 100-200 henkilön tilaisuuksiin. Näissä on tehty isompia koulutuksia, infoja sekä matchmaking-tapahtumia, mutta myös tanssikoulutuksia, standup-keikkoja ja järjestöjen kokoontumisia.

KUVA: Jyväskylä Entrepreneurship Societyn tapahtuma kokosi satoja yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita Alatorille. Järjestö on käyttänyt Crazy Townia ohjelmiin, koulutuksiin sekä isoihin tapahtumiin. (JES)

Kuva: MIAMI Agencyn markkinointiaamussa sama tila sai Michael Mann-henkisen valaistuksen.

Hämeenlinnan tapahtumatori on kaupungin suosituin yritystapahtumien pitopaikka keskellä kaupunkia, kävelykatu Reskan varrella. Crazy Town Hämeenlinna on osa PARKKI Business Parkkia, minkä vuoksi kaikki seudun yritystoimijat ovat helposti tavoitettavissa yhteistyön tiimoilta.

Porin tapahtumatori on iso ja valoisa muunneltava tila, joka sopii erinomaisesti koulutuksiin, kokouksiin ja rennompiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi Porin Bridgekerho on kokoontunut tilaan iskemään kortteja pöytään lukuisia kertoja ja SuomiAreenan aikoihin Crazy Town Pori on toiminut epävirallisten sivutapahtumien pitopaikkana.

Kuva: Porin pääsiäisbridgessä on leppoisa tunnelma. (Olli Rahi ja Porin Bridgekerho)

Tampereen tapahtumatori on kenties kaupungin keskeisin tila. Paikalle on helppo saapua junalla, julkisella tai autolla. Junalaituri on vain hissimatkan päässä. Tila sopii erinomaisesti koulutuksiin, kokouksiin ja rennompiin tilaisuuksiin.

Lahdessa tarjoamme muunneltavan 15-hengen koulutustilan ja reilun 30 hengen avoimen tapahtumatilan. Kuten muissakin Crazy Towneissa, osallistujat on helppo jakaa pienempiin ryhmiin jatkamaan työskentelyä neukkareissa sekä pienissä sopeissa.

Crazy Townin jäsenille (paketista ja kaupungista riippuen) tapahtumatilat kuuluvat hintaan tai ovat varattavissa jäsenhintaan.

Tutustu Crazy Townin tapahtumatiloihin tarkemmin tästä linkistä