Paikka: Crazy Town Jyväskylä (Lutakonaukio 7, Innova 2, 4. krs.)

Aika: perjantai 27.1.2017, klo 09.00 – 10.00 

 

Crazy Town Jyväskylä  järjestää joka kuun viimeinen perjantai avoimet aamukahvit. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Muotoilun saloihin meidät johdattelee Pole Bicycle Company Oy ja Komia Design Oy:n yrittäjä Leo Kokkonen.

Aamukahveilla sukelllamme Polen tarinaan. Siinä yhdistyy kaikki kolme Leon intohimoa – muotoilu
, pyöräily ja yrittäjyys. Leo on yhdessä tiiminsä kanssa rakentanut ja muotoillut kaiken, aina tuotteesta nettikauppaan saakka. Leo on luvannut avata aamukahveilla  oman yrittäjätarinansa niin onnistumisten kuin epäonnistumisten kautta. Leon tarinassa kuuullaan myös omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamisesta, ja miten ne kannattaa yhdistää työhön.

Aamukahveille osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista, riittää kun ilmaannut paikalle!  Voit käydä liittymässä Facebook-tapahtumaan ja jakaa kutsua kiinnostuneille

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja tapaamaan hyviä tyyppejä!

 

Pole Bicycle Company Oy:

Perustettu vuonna 2013

Yli 250 myytyä pyörää. Leon tavoitteena on pyörän suunnittelijana olla maailman paras, myyjänä asiakasta kuunteleva ja ideoita keksivä

Tiimiin kuuluu kuusi henkilöä. Kaksikymmentä kun otetaan huomioon ambassadorit.

Osaamista on suunnittelusta, muotoilusta, markkinoinnista, myynnistä ja mekaniikkoja. Ambassadorit on aina syvällä scenessä ja osa todella kovia urheilijoita.

Polen visio on tehdä mailman parhaita maastopyöriä ja olla askel edellä innovaatioissa. Pole tekee sellaisia pyöriä, jota kukaan ei tee. Pole ei tee”mee too” -tuotteita.

Pole palkittiin Design & Innovation awardsilla tammikuussa 2017pole bicycle company Oy logo all black