Raisan yritys Communication Squared auttaa organisaatioita luomaan englanninkielistä yritysviestinnän sisältöä sekä tarjoaa koulutusta erilaisiin tilanteisiin.

Tavoite vuodelle 2022 on julkaista Communication Impact Wheel -sovellus, joka parantaa yhteisöjen vuorovaikutusta yhteisön johdon ja jäsenten välillä. Sovelluksen avulla yhteisön jäsenet voivat osallistua yhteisön kehittämiseen, antaa palautetta ja nähdä mihin suuntaan yhteisö on kasvamassa. Idea sovellukseen ja yhteisöjen vaikuttavuuden kehittämiseen lähti Crazy Townin Yhteisömanageriakatemian ryhmätyöstä. Koulutuksen aikana Raisa aloitti työskentelyn aiheen parissa Crazy Townin jäsenenä Parkin tiloissa. Parkin yhteisöstä Raisa onkin saanut paljon ideoita ja hyödyntänyt Parkissa järjestettäviä koulutuksia omassa työssään. Raisa on myös verkostoitunut ja luonut uusia yhteistyökuvioita Parkin muiden jäsenien kanssa.

Työskentelystä Parkissa Raisan mielestä parasta jäsenelle ovat verkostoituminen, yhteistyökumppaneiden löytäminen sekä toimivat tilat.

Kiinnostuitko jäsenyydestä? Tarvitsetko yrityksellesi toimitiloja?
Ota yhteyttä yhteisömanageri Jenna Kankaanpäähän
0449964728
jenna.kankaanpaa@crazytown.fi