Crazy Townin jäsenistön uusi tulokas Studio Empire ja sen palvelut tarjoavat huikean mahdollisuuden muille jäsenille digitalisoida palveluitaan kun tilat, laitteet ja ammattilaiset löytyvät nyt saman katon alta. 

Studio Empire on vuokrattava studio kuvaamiseen ja äänittämiseen. Studio on saanut alkunsa jo huhtikuussa 2019 ja toimi loppuvuoteen 2020 asti omissa tiloissaan. Studio Empire laitteineen siirtyi Tampereen Crazy Townille tammikuussa 2021.

[x_button href=”https://vuokrattavastudio.com/” size=”medium”]Tutustu tästä Studio Empireen »[/x_button]

Studio Empire mahdollistaa Crazy Townin jäsenille edullisesti mahdollisuuksia etäkoulutusten, verkkokurssien ja erilaisten tapahtumien kuvaamiseen ja streamaamiseen. Studion henkilökunta auttaa laitteiden ja tilan käytössä ja voi toimia teknisenä tukena mm. webinaarien streamaamisen ajan. Crazy Townin jäsenet ovat äänittäneet jo podcasteja ja kuvanneet verkkokurssejaan juuri avatuissa tiloissa! 

Lista ammattilaislaitteista löytyy heidän omilta verkkosivuilta.

Studiota pyörittää Crazy Crewh:nkin kuuluva Annika Kartano tiiminsä kanssa. Annika, Maria Helin ja Mika Miettinen ovat tuottaneet useita podcasteja ja ohjelmia, mm. Maaseudun Mahdollisuudet podcastia, Bisnesvallankumous podcastia ja SUN Radion taajuuksillakin kuultua “Iso A ja Pötypuhetta”-ohjelmasarjaa.

Studio Empiren tiimiin kuuluvat myös Ilmaisuvaivoja podcastia julkaisevat Kirsi Lempola ja Zaida Harikko, jotka järjestävät Podcast Workshoppeja. Niissä opitaan podcastien markkinoinnista, julkaisusta, äänittämisestä ja editoinnista käytännönläheisesti.

Crazy Townilla voit siis törmätä Annikan lisäksi useisiin viestinnän ja media-alan ammattilaisiin niin kahvi- kuin lounaspöydässä.

Studiota ja sen laitteita jäsenet voivat maksutta käyttää Crazy Townin perinteisiä perjantaisin järjestettävien aamukahvien streamaamiseen Annikan ja Tampereen yhteisövetäjän Nupun opastuksella. Erityisesti nyt kun aamukahvit ovat siirtyneet virtuaalisiksi.

Annika oli itse puhumassa aamukahveilla tammikuun alussa ja hän jakoi vinkkinsä täydellisen webinaarin järjestämiseen (aiheinaan mm. markkinointi, tekninen toteutus ja esiintyminen). Aihe oli suosittu ja monelle erittäin ajankohtainen. Voit katsoa tallenteen Crazy Townin Youtube-kanavalta. 

Lisää Studio Empirestä voit lukea vuokrattavastudio.com 

Tsekkaa lisää kuvia studiosta ja sen laitteista Facebookista (Vuokrattava Studio Empire) ja Instagramista (@studioempire_tampere) sekä tutustu upeisiin ohjeistusvideoihin Studio Empiren Youtube-kanavalla.