Crazy Townin yhteistyökumppani SmartWorkPlaza on suomalainen coworking-yhteisö Espanjan aurinkorannikolla. SmartWorkPlazan jäsen Suvi Mäenpää (kuvassa vasemmalla) työskenteli viime kesän Crazy Town Tampereelta käsin ja kertoi kokemuksistaan Annikalle (oikealla).

”Suvi SmartWorkPlazalta moikka! Pitkän tauon jälkeen pääsin vihdoinkin vaihtamaan Espanjan lämmön Suomen kesään – vaikka sielläkin oli helteinen kesä tänä vuonna. Pääsin hellettä pakoon onneksi Tampereen Crazy Townille, mikä oli kyllä pelastus. Äidin yksiössä kahden lapsen kanssa töiden tekeminen ei oikein ollut kuvitelmissa kun Suomeen menoa suunnittelin keväällä 😀 Onneksi SmartWorkPlazan yhteistyö Crazy Townin kanssa mahdollisti töiden tekemisen rauhallisessa sekä ilmastoidussa ympäristössä, kiitokset tästä!

Vierailuni sujui vallan loistavasti, Annika otti minut lämpimästi vastaan ensimmäisenä päivänäni. Kierroksen ja juttutuokion jälkeen olikin jo aika alkaa hommiin. Työt odottivat tekijäänsä. Päätin jäädä avoimeen tilaan lähelle keittiötä (sekä kahvia!) joten näkisin hieman muitakin jäseniä. Heinäkuu on Suomessa kesälomakuukausi, mutta silti toimistolla oli mukavan paljon vilinää. Päivät menivät nopeasti ja opin kulkemaan isoissa tiloissa vaikka aluksi olinkin melkoisen eksyksissä.

Vaikka vierailuni oli melkoisen lyhyt, jäi Crazy Townista erittäin positiivinen kuva ja mielelläni palaan seuraavalla Suomen reissullani! Olen myös pysynyt postituslistoilla ja seurannut Skillhivea säännöllisesti, kiva nähdä miten aktiivista porukkaa teiltä löytyykään. Sekä osaajia laidasta laitaan!

Oma työpaikkani sijaitsee Espanjassa co-working SmartWorkPlazalla kaikkien tietämässä Fuengirolassa 🙂 Olemme hieman pienempi työyhteisö, mutta sitäkin yhtenäisempi. SWP laajensi alkuvuodesta ja avasimme toisen toimiston Los Bolichesiin. Käymme patikoimassa ja pidämme erilaisia tapahtumia. Nautimme myös yhteisen aamupalan joka keskiviikko ja perjantaisin juhlistamme raskaan työviikon loppumista lasillisilla skumppaa!

SmartWorkPlaza on hyvin kansainvälinen paikka, onhan Fuengirola melkoinen kulttuurien sulatusuuni. Toimistolla saatatkin kuulla hyvin montaa eri kieltä päivän aikana ja uusiin jäseniin törmääminen on aina yhtä hauskaa kun et tiedä mitä kieltä puhua! Onneksi englannilla on aina hyvä aloittaa keskustelu

Toimistolta löytyy myös osaamista monilta eri osa-alueilta, kenkäsuunnittelijasta kuljetuspalveluihin ja lentokonevakuutuksista käytettyihin Applen laitteisiin. Itse olen siis töissä ruotsalaisella nettikaupalla mResellillä. Ostamme ja myymme käytettyjä Applen tuotteita. 🍏 Oma yrityksemme toimii kymmenessä eri maassa ja itse hoitelen Suomen pään hommia laidasta laitaan.

Toivottavasti saisimme teitä Crazy Townilaisia meille tänne päin myös käymään – varsinkin näin Suomen harmaassa marraskuussa viikko auringossa tekisi varmasti hyvää!

– Aurinkoiset terveiset SmartWorkPlazalta toivottelee Suvi!”

Kiitos Suvi! Suosittelemme Crazy Townin jäsenille ja muille kavereille Espanjan työlomaan suomalaisten yrittäjien vetämää SmartWorkPlazan -yhteisöä.