ProjektiBoosteri on hankekiihdyttämö, joka kirittää ideoista vaikuttavampia hankkeita.

Pääkaupunkiseudun kolme ammattikorkeakoulua Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia (3AMK) ovat lisänneet ProjektiBoosteri -toiminnalla yhteisen hanketoiminnan vaikuttavuutta ja määrää.

Crazy Town on ollut mukana ProjektiBoosteri-kierrosten suunnittelusssa ja toteutuksessa alusta alkaen. Tätä metodia voivat soveltaa myös muut alueet ja organisaatiot Suomessa.

Boosterilla yhteistyöpuheista tekoihin

Kukin ProjetkiBoosteri on kestoltaan 2 – 3 kk.

  • Ratkaisuja aitoihin tarpeisiin: Boosteri alkaa yhteiskunnasta, yrityksiltä ja yhteistyökumppaneilta kerättävien tarpeiden tunnistamisella. Millaisille ideoille on tilausta? Tämän jälkeen katsotaan ideoiden soveltuvuus rahoitushakuihin ja valitaan Boosteriin maksimissaan tusina ideaa.
  • Konkreettista yhteistyötä: Ideoiden ympärille kootaan useasta organisaatiosta koostuvat monialaiset tiimit, jotka työstävät aihioista hankehakemuksia. Mukana voi olla myös kumppaneiden edustajia. Prosessi lisää osaamisen ja kokemusten jakamista yli organisaatiorajojen.
    Boosteri toimii myös ”hankekouluna”. Mikäli osallistujilla ei ole entuudestaan kokemusta hankkeista, tiimit saavat tukea TKI-palveluiden kautta ja oppivat käytännön tekemisellä.
  • Vaikuttavampia hankkeita: Tiimit työstävät aihioita ohjatuissa tapaamisissa. Teemoina on mm. vaikuttavuuden kuvaaminen, uutusarvon tunnistaminen sekä kumppanuuksien rakentaminen. Lisäksi harjoitellaan aihion pitchaamista.

Jos sinua kiinnostaa oman ProjektiBoosteri-toiminnan käynnistäminen, ole yhteydessä.  Sovitaan palaveri ja selvitetään voisiko ProjektiBoosteri toimia teille: Mikko Korpela, p. +358 400 499 242