Parhaan digitaalisen oppimisratkaisun palkinnon eEemeli 2021-kilpailussa oppimisen ekosysteemi-sarjassa voitti yhteistyössä Crazy Town ja Skillhive

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain vuoden parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2021 kilpailun tulokset julkistettiin juhlavassa eEemeli-palkintogaalassa 5.5.2021.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaertsin johtama asiantuntijaraati palkitsi vuoden parhaana oppimisen ekosysteeminä työn ja oppimisen ekosysteemi Crazy Townin yhteistyössä Skillhiven kanssa. Vuoden merkittävimmäksi oppimisen teoksi nousi CGI:n LUMA-etäkoulu. Parhaana digitaalisena oppimisratkaisuna tuotesarjassa palkittiin Four Ferriesin eMathStudion.

Olemme erityisen otettuja palkinnosta siitä syystä, että tämän vuoden kilpailussa etsittiin ratkaisua hyvin isoon haasteeseen kun puhutaan oppimisen ekosysteemistä. Tiedostamme, että olemme hypänneet isoihin saappaisiin, ja olemme nöyriä haasteen edessä. Samaan aikaan meillä on jo näyttöjä ratkaisumme toimivuudesta ja siitä, miten jatkuva oppiminen saadaan tuotua osaksi arkea ja työn tekemistä – kenen tahansa ulottuville. Alan ammattilaisilta saatu tunnustus kovatasoisessa ja arvostetussa kilpailussa kannustaa jatkamaan hyvää työtä, toteavat Crazy Townin Toni Pienonen ja Skillhive-tiimistä Intunex Oy:n Janne Ruohisto.

Ekosysteemien arvioinnissa kiinnitettiin huomiota toimintatavan uutuuteen, sen vaikutuksiin oppimisessa, eri tahojen väliseen vuoropuheluun sekä yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Raati kiitti erityisesti työelämälähtöisyyttä, verkostojen monialaisen osaamisen hyödyntämistä sekä osaamisten näkyväksi tekemistä verkostossa. Erityisenä arvona nähtiin ekosysteemin mahdollistama kustannustehokas toiminta ja osaamisen kehittämisen tuominen myös mikroyritysten saataville.

Crazy Town ja Skillhive ovat viimeisen puolen vuoden aikana saaneet yli 30 yhteydenottoa ympäri Suomen siitä kuinka rakentaa oma oppimista tukeva yhteisö. Haemme nyt kilpailun siivittämänä kumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita ratkomaan yhteiskunnallisesti merkittävää jatkuvan oppimisen haastetta, joka koskettaa jokaista meistä.

 

Crazy Town Oy on vuonna 2003 perustettu työn ja oppimisen yhteisö, joka auttaa yksilöitä, yrityksiä ja alueita kehittymään. Yhteisö toimii neljässä kaupungissa sekä digitaalisesti. Mukaan voi osallistua titteliin, toimialaan tai yrityksen kokoon katsomatta. 85% yhteisön jäsenistä tekee yhteistyötä.

Skillhive on digitaalinen osaamis- ja oppimisalusta moderneille organisaatioille – ja niille jotka haluavat kehittyä sellaisiksi. Skillhivea kehittää vuonna 2008 perustettu suomalainen teknologiayritys Intunex Oy jonka missio auttaa ihmisiä tekemään yhteistyötä, jakamaan osaamista ja saavuttamaan yhdessä enemmän. Skillhiven ensimmäinen ja edeltävä versio xTune julkaistiin vuonna 2011 ja se voitti eEemelin jo vuonna 2012 pääsarjassa Paras yhteisösovellus.

Lisätietoja:

COO / osakas, Toni Pienonen, Crazy Town Oy
toni.pienonen@crazytown.fi
0400 737 238

Toimitusjohtaja, Janne Ruohisto, Intunex Oy
janne.ruohisto@intunex.fi
050 357 2316

Valmistelemme parhaillaan ilmaista digiopasta kaikille työyhteisöjen kehittäjille ja oppimisesta kiinnostuneille, pohjautuen käytännön kokemuksiimme ja oppeihimme, miten moderni oppiva työyhteisö rakentuu. Jätä yhteystiedot alle, niin saat tiedon milloin valmista!