CoWorking people -juttusarja esittelee Crazy Townin jäsenyrityksiä.

Skillwellin markkinointivastaava Vili Tuomela kertoo tulleensa taloon Skillwellille Jyväskylän ammattikorkeakoulussa suoritetun harjoittelun kautta, niin kuin suurin osa yrityksen työntekijöistä. Tuomela aloitti Crazy Townin tiloissa kaksi vuotta sitten, mutta yritys itsessään kuuluu Jyväskylän Crazy Townin alkuperäisiin jäseniin ja työllistää tällä hetkellä noin parikymmentä ICT-asiantuntijaa.

Skillwell on teknologia- ja pilvipalveluiden kumppani sekä virallinen partneri yhdysvaltalaisen Amazon Web Services kanssa. Läheiset suhteet heidän kanssaan antaa Skillwellille resursseja, tukea ja osaamista. 

Skillwellille kuuluu tällä hetkellä ihan hyvää. “Saatiin juuri uusi kompetenssi, AWS myönsi meille Cloud Operations Competencyn, joka kertoo meidän korkeatasoisesta osaamisestamme”, tokaisee Tuomela. Skillwellillä on juuri nyt pinnalla luova tekoäly, eli generatiivinen tekoäly. Aiheen ympärillä pyörii paljon keskustelua siitä, miten sitä voi tuoda lisää esille ja hyödyntää eri toimialojen liiketoiminnassa. 

Tavoitteiden Skillwell

Skillwellin tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti AWS-pilvessä. Pilviratkaisujen ohella Skillwell tarjoaa myös muita palveluita, kuten räätälöityä ja ketterää ohjelmistokehitystä.  Skilwellillä panostetaan jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen ja siksi Skillwellin missiona on asiakkaiden auttamisen lisäksi tulevien ICT-alan asiantuntijoiden kouluttaminen. 

“Itsellä tavoitteena on tietysti löytää ne asiakkaat, keitä me voidaan kaikkein parhaiten auttaa. Jos tarvitsee asiantuntevaa, joustavaa ja luotettavaa teknologia- ja pilvipalvelukumppania niin me ollaan se ykkösvalinta”, Tuomela toteaa.

Skillwell voi tarjota pilviasiantuntijuuden lisäksi myös apua mm. tekoälyn käyttöönotossa sekä sen integroinnissa asiakkaan digitaalisiin palveluihin. 

Crazy Town tarjoaa nopeaa ja joustavaa palvelua

Riittävän isot ja joustavat toimitilat ovat yksi tärkeimmistä hyödyistä kasvavalle Skillwellille, mitä Crazy Town tarjoaa. Toiminnan kasvaessa Crazy Town on nopeasti ja joustavasti auttanut uusien toimistotilojen valinnassa ja käyttöönotossa. Myös neukkareiden helppo varaaminen helpottaa jokapäiväistä työskentelyä.

Tuomela mainitsee vielä Crazy Townin järjestämät yhteisötapahtumat, kuten pikkujoulut ja kesäjuhlat, mutta erityisesti hän nauttii pingiksen pelaamisesta. ”Oma suosikkiasia Crazy Townilla on työporukalla pingiksen pelaaminen. Ja onhan sitä myös tietty CT:n porukkaakin haastettu, vaihtelevin tuloksin”, Tuomela kertoo.

Ota yhteyttä

Skillwell / yhteystiedot