Growth Hacking Partners auttaa asiakkaitaan luomaan uusia ideoita ja viemään niitä markkinoille. Crazy Townin yhteisö on ollut olennaisena osana vauhdittamassa Growth Hacking Partnersin kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä.

– Voimme jeesata asiakkaitamme konseptoinnin, strategisen markkinoinin tai myynnin kehittämisen kanssa, kiteyttää Growth Hacking Partnersin asiakasjohtaja Olli Montonen.

 

Yhteisö liiketoiminnan kehittämiseen

Crazy Town tarjoaa yhteisön liiketoiminnan kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tavoitteena ei ole tarjota niinkään tiloja, vaan yhteisö. Asiakas saa ympärilleen satojen henkilöiden verkoston. Sopivia toimitiloja etsiessään Growth Hacking Partners kävi katsomassa useita eri vaihtoehtoja. Ennen Crazy Townia mikään paikka ei kuitenkaan vakuuttanut.

– Kävimme tsekkaamassa Crazy Townin vähän niin kuin viimeisenä oljenkortena. Rakastuimme heti tähän yhteisölliseen meininkiin, Montonen muistelee.

– Coworking people olisi terminä oikeampi kuin coworking space. Tässä on mielestäni kuitenkin enemmän kysymys ihmisistä, vaikka tilat ovatkin todella siistit ja hyvät. Täällä tapaa hyvin mielenkiintoisia ja osaavia ihmisiä, jotka ovat innostuneita, Montonen painottaa.

Hyödyllisiä kontakteja ja uusi partneri

Crazy Townin yhteisöstä on löytynyt Growth Hacking Partnersille uusi toimitusjohtaja ja osakas. Sen lisäksi mukaan on tarttunut paljon hyviä kontakteja.

– Nämä kontaktit ovat auttaneet meitä tässä matkan varrella. Alamme nyt olla sellaisella kasvu-uralla, että emme olisi tässä pisteessä, jos emme olisi valinneet Crazy Townia, Montonen sanoo.

– Sanoisin, että Crazy Town on ollut täysin kriittinen tekijä siinä, että olemme nyt tässä pisteessä. Olemme löytäneet tiimiin hyvät partnerit. Tällaisia ihmisiä, jotka haluavat olla yrittäjiä ja lähteä osakkaiksi, on ihan mahdoton etsiä. On todella vaikea kuvitella, että heitä olisi mitenkään muuten löytynyt, Montonen kiteyttää.