Crazy Town Tampereella otettiin vappuun ennakkolähtö avajaisjuhlien merkeissä 28.4.2017. Paikalliseen yhteisöön oli avajaisjuhliin mennessä liittynyt tai liittymässä reilu 25 yritystä. Mukana on näyttävä joukko teknologia-alan yrityksiä, kasvun ja kansainvälistymisen edistäjiä sekä viestinnän ammattilaisia.

Jo näin heti alkuvaiheessa on mielenkiintoista nähdä, miten jäsenyritykset voivat hyötyä toistensa läsnäolosta. Monella on esimerkiksi omaa toimintaa muun muassa Kiinassa ja nämä yhteydet ovat edelleen muiden yhteisön jäsenten hyödynnettävissä.

Avajaisjuhlissa puhuneen Matti Jääskeläisen Trinno Oy on hyvä esimerkki Crazy Townin jäsenestä; yritys ja y-tunnus voivat olla suhteellisen tuoreita, mutta tekijöillä on useiden vuosikymmenten asiantuntemus taustalla.

Tampereella on tilaa etenkin yhden hengen yrityksille – henkilöille joilla on liikkuva työnkuva eikä oman työhuoneen tarve ole niin suuri. Yhteisöstä löytyy yli 500 m² edestä monikäyttöistä ja täysin varusteltua työskentelytilaa, jota kaikki voivat käyttää.

Tampereen yhteisön sydän on avara ”tori”, joka taipuu tapahtumiin ja työskentelyynn 

trinno

Avajaisissa kerrottiin myös muutamista yhteisöä koskevista uutisista. Paikallisena Tampereen yhteisön vetäjänä (community manager) aloitti Kati Vasell, joka jatkossa vastaa etenkin Tampereella järjestettävistä tapahtumista ja muusta yhteisön arjesta. Timo Lahti pääsee keskittymään etenkin myyntiin.

Kati ja Timo lavan edessä hieman ennen tilaisuuden alkua

kati-ja-timo

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia vuorostaan kertoi avajaisjuhlissa alkavasta kumppanuudesta Crazy Townin kanssa. Lavalla terveiset antoivat markkinointijohtaja Arto Kämppi ja Pirkanmaan alueen aluejohtaja Heikki Tiihonen.

Sen lisäksi, että Crazy Town Tampereen on vuokralaisena Fennian kiinteistössä, yhteistyötä tullaan tekemään ”uuden työn” eri ilmiöiden ympärillä. Yhteistyö on molemmille osaopuolille oppimismatka, jossa Crazy Townin yhteisö toimii eräänlaisena tuotekehityslabrana, joka kokoaa uuden työn tekijät yhteen.

Toiminta tarjoaa Crazy Townin jäsenyrityksille uuden markkinapaikan, joka jalostaa ja jakaa heidän palveluita sekä osaamista maailmalle. Fennian asiakkaat vuorostaan pääsevät yhteistyön kautta tutuiksi liiketoimintaa uudistavien pienyritysten ja startuppien kanssa.

Tämä tarkoittaa käytännössä kymmeniä yrityksille suunnattuja tapahtumia ja sparraushetkiä, erilaisia palvelukokeiluja, mutta myös läsnäoloa yritysten arjessa, viestintää sekä verkostojen luomista. Yhteistyö on kansallista, mutta näkyy etenkin alkuun Tampereella. Ensimmäiset yhteistyöhön liittyvät kokeilut tehdään toukokuusta alkaen.

Kaksi pormestaria. Crazy Town Tampereen käynnistänyt Timo Lahti sekä Anna-Kaisa Ikonen, Tampereen kaupungin pormestari, joka kävi avaamassa tilaisuuden
18193332_10155219740333810_5424474411704969078_o

Crazy Town Tampere raottaa oviaan kaikille kiinnostuneille pe 12.5. klo 9-10 järjestettävillä avoimilla aamukahveilla, joissa aiheena on markkinoinnin automaatio. Tervetuloa mukaan!

Yhteisön perjantaiset aamukahvit käsittelevät yleensä tiettyä mielenkiintoista teemaa, joka koskettaa yrityksiä ja yrittäjiä. Aihe pyritään valitsemaan siten, että siitä on hyötyä mahdollisimman monelle alaan tai taustaan katsomatta. Aamukahveilla on alustus sekä kokemusten ja oppien vaihtoa yritysten kesken. Vähintään kerran kuussa järjestämme yhdet avoimet aamukahvit, jotka ovat nimensä mukaisesti kaikille kiinnostuneille (kuten 12.5. tilaisuus).  Muutoin perjantaiset kokoontumiset on tarkoitettu yhteisön omille jäsenille.

Crazy Town Tampereen yhteyshenkilöt

Timo Lahti
myynti, yhteistyökumppanuudet
timo.lahti@crazytown.fi
p. 0400 788 674

Kati Vasell
tapahtumat, käytännön asiat
kati.vasell@crazytown.fi
p. 040 756 9720