CoWorking people -juttusarja esittelee Crazy Townin jäsenyrityksiä.

”Kun tavoitteena on kansainvälinen kasvu, brändin on kasvettava liiketoiminnan mukana”, kertoo Wellbeing Superstarsin toimitusjohtaja Antti Luukkanen.

Hämeenlinnan Parkki Business Parkissa ja CrazyTownilla kolme vuotta majaillut Liikkuva Suomi on nyt Wellbeing Superstars – organisaatioiden työhyvinvoinnin ja työntekijäkokemuksen pitkäjänteisen kehittämisen kumppani. Wellbeing Superstarsin tiimiin kuuluu asiantuntijoita ja valmentajia, joilla on roppakaupalla osaamista ja kokemusta fyysisen ja psyykkisen harjoittelusta, muutosjohtamisesta, ihmisten liikuttamisesta ja innostamisesta sekä tulosten aikaansaamisesta.

”Työelämän murros näkyy meidän kaikkien arjessa, ja asiakasyritystemme tarpeet heijastavat muutoksia niin työhyvinvoinnin kuin työntekijäkokemuksenkin saralla. Yrityksille on tärkeää kehittää henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja sitä olemmekin tehneet jo kymmenen vuoden ajan”, sanoo Luukkanen. ”Mutta työmarkkinat karkaavat helposti ulottuvilta, jos työhyvinvoinnin kehittämisen rinnalla ei kehitetä myös työntekijäkokemusta – pitovoimaa, joka sitouttaa ne parhaat tyypit, ja vetovoimaa, joka houkuttelee uudet osaajat juuri meille eikä muualle. Siksi myös Liikkuvasta Suomesta on nyt kuoriutunut Wellbeing Superstars, monipuolinen työntekijäkokemuksen kehittämisen kumppani.”

Liikkuva Suomi on nyt Wellbeing Superstars

Wellbeing Superstarsin brändiuudistus on kulkenut yhtä matkaa strategisen kansainvälisen kasvun kehittämisen kanssa. Siinä Parkki Business Parkin, Crazy Townin ja Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiön Linnan Kehityksen yhteistyössä järjestämä kansainvälistymisen ja liiketoiminnan kehittämisen valmennus on ollut elintärkeää.

”Wellbeing Superstarsin katse suuntautuu kotimarkkinoiden lisäksi myös maailmalle”, vahvistaa kehitysjohtaja Aki Helander Wellbeing Superstarsilta. ”Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä kansainvälisten yritysten Suomen ja Pohjoismaiden yksiköiden kanssa Siemensistä Sony Musiciin ja näistä kuvioista on hyvä ponnistaa pidemmälle.”

Crazy Town on tärkeä sosiaalinen yhteisö

Crazy Town on Wellbeing Superstarsin asiantuntijatiimille myös tärkeä sosiaalinen yhteisö, johon panostetaan täysillä. Hämeenlinnan CT:llä voi nimittäin bongata Wellbeing Superstarsin toimitusjohtaja Luukkasen tipupuvussa Halloween-bileissä tai valmennuspäällikkö Tiina Venin vetämässä jokatiistaista hyvinvointihetkeä koko CT:n porukalle.

”CT on meille toimiva ja joustava työpaikka, jossa tiimimme kokoontuu yhteen. CT on meille myös tärkeä yhteisö, joka auttaa meitä kehittymään yrityksenä ja kehittämään niitä palveluita, joita asiakkaamme kaipaavat muuttuvan työelämän melskeissä”, summaa Ven.

Wellbeing Superstars by Liikkuva Suomi -työhyvinvointivalmennus vie työyhteisön matkalle kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia asiantuntevien valmentajien tuella, räätälöityjen teemojen kautta ja helposti omaksutun valmennuskonseptin avulla, työntekijäkokemusta pitkäjänteisesti kehittäen. Ota yhteyttä ja kerro, mitä sinun organisaatiosi kaipaa!

Ota yhteyttä

wellbeingsuperstars.com

antti.luukkanen@wellbeingsuperstars.com/ 044 381 3336