Pienyrittäjien lisäksi Hämeenlinnan yhteisö toimii hyvänä tukikohtana etätyöntekijöille. Meillä on kaksi kovan luokan ICT-alan asiantuntijaa, Olli (kuvassa) ja Axel, joiden ajatuksia arjesta Verkatehtaalla voi lukea alta.

Järjestämme 16.2.2018 avoimet ovet kaikille etätyöntekijöille. Tervetuloa!

 

OLLI VARTIANEN – Epicor

Miksi teet etätöitä?

Muutimme Helsingistä noin 15 vuotta sitten Hämeenlinnaan. Lapset olivat pieniä ja yrityksemme salli sen, että voisin tehdä töitä etänä kotoa käsin. Järjestely oli loistava koska se antoi joustoa työpäivään. Välillä pystyi olemaan hiekkalaatikolla ja sitten taas jatkaa töitä omassa huoneessani. Aikaakin säästyi työpäivästä kun ei tarvinnut ajaa Helsinkiin ja takaisin joka päivä.

Miksi siirryit tekemään etätöitä Crazy Towniin?

Jossain vaiheessa etätyö kotona ei enää innostanutkaan kuten ennen. Mietin siihen syitä ja tulin siihen tulokseen, että tarvitsen kontakteja muihin ihmisiin enemmän. Aikoinaan lukemani artikkeli Hämeen Sanomissa Crazy Town Oy:stä jäi muhimaan ajatuksiini. Ajattelin, että onpa hieno yhteisö, mitenhän siihen pääsisi mukaan. Elokuussa 2017 artikkeli nousi uudelleen mieleeni ja kun Elomesuilla yritys piti avointen ovien päivän, rohkaistuin ja kävelin avoimesta ovesta sisään. Tapasin innokkaan esittelijän Elinan, joka vahvisti näkemystäni siitä, että tämä Crazy Town voisi olla se mun juttu. Muutaman viikon päästä olinkin sitten jo ”Crazy Town”.

 Millaista täällä on?

Ilmapiiri CT:llä on hyvä ja rento. Uusia kontakteja on syntynyt monia. Perjantain aamukahvit on viikon kohokohta, jolloin useampi CT:n jäsen kokoontuu kuulemaan mielenkiintoisia asioita maailmalta.

Kenelle sinun mielestä Crazy Town sopisi etätyöpisteeksi?

Suosittelen paikkaa etätyöpisteeksi kaikille, jotka haluavat luoda uusia kontakteja.

 

AXEL EIROLA – Futurice

Miksi teet etätöitä?

Koska asun eri paikkakunnalla kuin virallinen työpaikkani, ja sen sijaan että käyttäisi paljon aikaa päivittäiseen työmatkustamiseen teen töitä etänä.

Miksi siirryit tekemään etätöitä Crazy Towniin?

Töitä, niin etätöitä kuin muitakin, on mukavampi tehdä sosiaalisessa ympäristössä. Joten sen sijaan että istuisi yksin kotona kaiket päivät, niin voin työskennellä yhteistyötilassa muiden ihmisten keskuudessa. Lisäksi täällä on valmiiksi hyvät toimistotarvikkeet, joten ei tarvitse kotiin hankkia erillistä työpöytää yms.

Millaista täällä on?

Ihan kivaa. Mukavia ihmisiä, leppoisa ilmapiiri, hyvä lounasravintola. Toivoisin kuitenkin mukaan lisää meitä etätyöntekijöitä yrittäjien vastapainoksi!

Kenelle sinun mielestä Crazy Town sopisi etätyöpisteeksi?

Yhteisöllisyyttä kaipaaville.