Tässä muutama nosto Crazy Townin jäseniltä avoimista paikoista (artikkeli päivitetty 10.11.2023)

SYO – Suomen yrittäjäopisto hakee uutta koulutuspäällikköä Teknologiatiimiin. DL 26.11.2023.

Haemme koulutuspäällikköä vastaamaan Teknologiatiimimme toiminnasta. Koulutuspäällikkönä johdat tiimin toimintaa ja taloutta, toimit tiimiläisten esihenkilönä ja osallistut aktiivisesti työelämä- ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä toiminnan kehittämiseen. Suomen Yrittäjäopiston toimipaikat sijaitsevat Kauhavalla, Seinäjoella, Teuvalla, Hämeenlinnassa, Turussa ja Tampereella. Työnteko onnistuu yhtä hyvin etänä kuin toimipaikoillakin.

Suomen Yrityskaupat Oy hakee yritysvälittäjää mm. Jyväskylään / Keski-Suomeen

Haemme yrittäjää tai yritystä, joka palvelee asiakkaitamme konseptimme mukaisesti ja myy koko ketjun osaamista. Yritysvälittäjän työ on talouselämän mielenkiintoisimpia, antoisimpia, mutta myös vaativimpia. Monipuolisuudessaan se on vertaansa vailla. Yritysvälittäjä mieluummin moniosaaja kuin erityisosaaja, ennemmin konsultoiva myyjä, kuin analyytikko.

Coinmotion Oy – Financial Specialist – DL 30.11.2023

Coinmotion hakee Financial Specialistia vakituiseen työsuhteeseen kaksihenkisen Finance-tiimimme vahvistukseksi! Olemme kryptovaluuttapalveluihin erikoistunut 50 henkilön asiantuntijaorganisaatio. Työtehtäviisi Financial Specialistina kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä kuten ostolaskujen käsittelyä, kirjanpidon kirjauksia ja täsmäytyksiä sekä likviditeetin seuranta Valitse työskentelypaikaksesi Helsinki, Tampere, Jyväskylä tai etätyö.

Skandino – Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija – DL 21.11.2023

Tekisikö sinun mielesi työntää kätesi saveen (tai pikemminkin pohjoismaiseen puukuituun) ja auttaa viemään suomalaista designia, innovaatiota ja vihreitä arvoja maailmalle? Jos sanat turvallisuus, luonto, suvaitsevaisuus ja huolenpito saa sydämesi läikehtimään, kannattaa jatkaa lukemista. Skandino tuottaa, myy ja markkinoi innovatiivisia design-tuotteita, jotka on valmistettu Suomessa uudesta biokuituseoksesta. Etsimme nyt markkinoinnin asiantuntijaa suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan yrityksen markkinointia laaja-alaisesti aina markkinointisuunnitelmasta toteutukseen asti. Jyväskylä.