CoWorking people -juttusarja esittelee Crazy Townin jäsenyrityksiä.

Communication Squaredin Raisa McNabilla on monta rautaa tulessa. Ison-Britannian käännöstoimistojen liiton toiminnanjohtaja tekee etätöitä Hämeenlinnan Crazy Townilta Britteihin ja tuottaa sen lisäksi englanninkielistä yritysviestintää omille asiakkailleen.

Crazy Townin kasvupalvelut ja ohjelmat tutuiksi

”Palasin perheeni kanssa Brexitin siivittämänä takaisin Suomeen nelisen vuotta sitten ja tarkoituksenani oli yksinkertaisesti jatkaa järjestöhommia etänä täältä käsin. Sitten eksyin Crazy Townin ja Hämeenlinnan Parkki Business Parkin kiertoradalle – tai sanotaanko vaikka mustaan aukkoon – ja mopo lähti täysin käsistä. Olen nyt parin vuoden aikana käynyt ammentamassa oppia ja inspiraatiota Crazy Townin yhteisömanageriakatemiasta ja Hämeenlinnan Linnan Kehityksen yrityskoulutuksista, osallistunut kahdesti Linnan Business Turnajaisiin ja kehitellyt jos jonkinmoista yhteistyötä Crazy Townilla tapaamieni mahtavien osaajien kanssa.”

Raisa tekee paljon yhteistyötä muiden jäsenten kanssa
Raisa McNab ja SunUran Anette Lahti-Sahin

Tiivistä yhteistyötä muiden Crazy Townin jäsenten kanssa

McNabille Crazy Townin parasta antia ovat yhteisöllisyys ja innostavat yhteistyökuviot. ”Teen monen paikallisen yrityksen kanssa tiiviissä yhteistyössä englannin- ja suomenkielistä viestintää osana yrityksen tiimiä – verkkosivujen sisällöistä blogeihin, markkinointimateriaalista someen ja pitchauskoulutuksesta strategisen viestinnän sparraukseen.”

Communication Squaredin uusin aluevaltaus on yhteisöjen osallisuutta ja vaikuttavuutta vahvistava kyselytyökalu Community Impact Wheel, jonka McNab on kehittänyt yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. ”Tämä idea ei olisi lähtenyt lentoon ilman Crazy Townin yhteisömanageriakatemiaa ja sen tarjoamaa vertaisoppimista. On aika huikeaa kokea, kuinka luovasta ajatuksesta syntyy konsepti ja siitä tuote, joka kiinnostaa myös muita. Community Impact Wheel ottaa nyt ensiaskeleitaan kv-järjestömarkkinoilla brittiläisen järjestöjohtajien kattojärjestön markkinoimana.”

Ota yhteyttä

Raisa McNab/ hello@communication-squared.com

Communication Squared