Miten muotoilun avulla tehdään parempaa bisnestä? Tervetuloa kuulemaan livestreamin välityksellä bisnesmuotoilun asiantuntijalta konkreettisia näkemyksiä aiheesta. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä yritysten ymmärrystä muotoilulähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä. Muotoilun hyödyntäminen ei ole kiinni yrityksen koosta tai toimialasta ja sitä voi hyödyntää niin strategian, brändin, palvelujen ja tuotteiden kuin liiketilan ja prosessien kehittämisessä.

Tapahtuma on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Crazy Town ja Design Union Jyväskylä. Tapahtuman sisältö tuotetaan yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Branden kanssa.

Paikan päällä tapahtumaan voivat osallistua vain Crazy Townin jäsenet, mutta tapahtumaa pääsevät etänä seuraamaan kaikki halukkaat livestreamin välityksellä. Ilmoittaudu ao. lomakkeella livestreamin seuraajaksi, linkki livestreamiin toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille etukäteen.

AIKA 5.6.2020 klo 9-10 aamukahvit livestreamina, linkki toimitetaan kesäkuun alussa
LISÄTIETOJA
Silja Rehunen
Crazy Town Jyväskylän yhteisömanageri
silja.rehunen@crazytown.fi
040 501 3204