Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen ja ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Aditro toimiikin kaikissa Pohjoismaissa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Aditron Jyväskylän tuotekehitysyksikkö työskentelee palkkahallinnon sovelluskehityksen ja asiakaspalvelun parissa. He ovat olleet Crazy Townilla jäseninä maaliskuusta 2019 lähtien. Elokuusta 2020 he muuttavat Crazy Townin alakertaan isoon 8-hengen tiimihuoneeseen Väinönkatu-näkymin.

Jyväskylän yhteisömanageri Silja Rehunen haastatteli Ilkka Kukkosta, joka työskentelee System Analystina Aditrolla, samalla kun tutustuttiin Aditron tulevaan uuteen huoneeseen.

1. Miten hakeuduitte aikanaan Crazy Townille❓
– Yrityskauppojen myötä tilanne muuttui ja etsimme aktiivisesti uusia toimitiloja. Pienenä yksikkönä (silloin n. 10 henkilöä) Crazy Town sopi meille mainiosti, ei haluttu omaa toimitilaa.

2. Parasta Crazy Townilla❓
– Ympärillä tapahtuu koko ajan, yhteisöstä löytyy erilaista heterogeenistä osaamista. Vaikka kahvikoneen äärellä voi saada ihan ammattillisiakin vinkkejä. Ympäristö inspiroi, olen saanut itsekin takaisin ”kadotettua inspiraatiota”.

3. Minkälaisille yrityksille suosittelitte Crazy Townia❓
– Oikeastaan ihan minkäkokoisille vaan, myös isoille yritykselle. Isoilta yrityksiltä saattaa myös uupua jotain erityisosaamista, täällä sitä osaamista voi löytää ympärilleen katsomalla.

4. Minkälaisia yrityksiä haluaisitte Crazy Townille❓
– Oman toimialan toinen toimija olisi ihan mielenkiintoista. Toisaalta täältä löytyy nykyiselläänkin hyvin kaikenikäistä ja erilaista toimijaa ja oman toimialan ulkopuolella työskenteleviltä saa toivottua ouf-of-the-box-ajattelua. Mielestäni Crazy Town voisi sopia hyvin myös pienille palvelukeskuksille.

Hyviä (Väinönkatu)näkymiä Aditrolle #kovassaseurassa!

Tutustu CT Jyväskylän jäsenyyksiin täältä ja sovi tutustuminen yhteisöön Siljan kanssa: https://www.crazytown.fi/jyvaskyla/