CoWorking people -juttusarja esittelee Crazy Townin jäsenyrityksiä.

Lisa-Marie Karvosen yritys WP-Ensure Oy koodaa verkkosivuja ja -integraatioita sekä auttaa yrityksiä suojaamaan verkkosovelluksensa ulkoisilta uhilta. WP-Ensuren kehittämä tietoturva-alusta parantaa verkkosivujen teknistä suojaa, luotettavuutta ja nopeutta.

Alun perin Skotlannin Aberdeenista kotoisin oleva Lisa-Marie – Lissu – on ollut yrittäjä 13 vuoden ajan ja Crazy Townin jäsen vuodesta 2017. Lissu koodaa nykyään Hämeenlinnan Crazy Townilla, Parkki Business Parkissa, muutamana päivänä viikossa.

Lisa-Marie Karvonen

Crazy Townilta rohkeutta

”CT:stä on tullut minulle vuosien varrella todella tärkeä paikka. Yksinyrittäjänä olen löytänyt CT:ltä vertaisyhteisön, joka oikeasti ymmärtää mitä paukutan koneella menemään tai miksi perjantai on pelastettu, kun saan asiakkaan tiltissä olevan Stripe-integraation taas toimimaan.”

Paitsi verkkosivujen tietosuojan go-to-parkkilaisena, Karvonen tunnetaan myös innokkaana teenjuojana, jonka perinteinen brittiläinen musta tee Yorkshire Gold löytyy CT:n keittiökaapin perukoilta vain asiantuntevaan makuun.

”Parasta CT:llä on yrittäjien yhteisö, josta olen saanut niin ystäviä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin. Täältä olen ammentanut rohkeutta niin esiintymiseen kuin liiketoiminnan kasvattamiseenkin – kumpikaan kun ei kotitoimiston uumenissa kasva. CT:llä on aina jotain mielenkiintoista käynnissä koulutuksista työpajoihin. Saan niistä näkemystä ja uutta puhtia oman yritykseni kehittämiseen.”

Ota yhteyttä

Lisa-Marie Karvonen/ lisa@wpensure.com

WP-Ensure