Kevään 2020 aikana meistä kaikista on muodostunut etätyön asiantuntijoita. Sohvannurkat, keittiön pöydät ja ahtaat työpisteen tapaiset ovat tulleet meille kaikille tutuiksi. Jatkossa etätyön määrän on ennustettu lisääntyvän, vaikka paluu toimistoille tehdäänkin viimeistään syksyn aikana. Miten etätyötä voisi tehdä paremmin?

Meillä ollaan joustavien ja yhteisöllisten työtilojen asiantuntijoita. Tarjoamme monenlaisia ratkaisuja niin etätyöläisen kuin yrittäjänkin tilatarpeisiin. Nyt meillä on ilo kutsua sinut testaamaan parempaa etätyötä Parkki Business Parkissa Hämeenlinnassa, jonka osa Crazy Town on.

Jäsenenä voi käyttää yhteisiä toimitilojamme ja neuvotteluhuoneitamme kuin omaa toimistoasi, saa pääsyn asiantuntijatapahtumiin ja yli 200 yrityksen verkoston tuen ympärilleen. Yritysyhteisömme mahdollistaa kasvua ja kehitystä, mitä kotitoimistosta käsin on käytännössä mahdoton saavuttaa.Satojen asiantuntijoiden ja yli 200 yrityksen verkostomme luovat joka päivä kasvun mahdollisuuksia. Yhteisöllisyytemme tuokin tulosta mitattavissa euroissa, sillä jopa 85 % jäsenistämme tekee keskenään kaupallista yhteistyötä. Meillä syntyy asiakkuuksia, alihankintaa ja muita kaupallisia kumppanuuksia.

28.7. sinulla on mahdollisuus testata tilojamme maksutta!

Etätyöpäivä sisältää:

  • Pääsyn työskentelemään Parkin / Crazy Town Hämeenlinnan tilaan
  • Tutustumisen asiantuntijoihin, yrityksiin ja yrittäjiin sekä etätyön uusiin mahdollisuuksiin
  • Päivä alkaa pienellä aamupalalla klo 8:30, esittelyllä sekä muihin tutustumalla
  • Kierros tiloissamme jonka aikana näette, mihin voitte asettua työskentelemään
  • Yhteisömanageri Jenna on koko päivän paikalla opastamassa tilojen käyttöön ja kertomassa lisätietoja jäsenyydestä

Ilmoittaudu mukaan 27.7. klo 12 mennessä!

Lisätietoa:
Jenna Kankaanpää
+358 44 9964 728
jenna.kankaanpaa@crazytown.fi

Osoite:
Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
13200 Hämeenlinna

#kovassaseurassa

Сalculator

Hidden
Hidden